Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

День захисту дітей у Білогірській ОТГ

Дата: 06.06.2019 10:54
Кількість переглядів: 815

«Веселкова палітра» - під такою назвою відбулося сьогодні свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Білогірській громаді.

Фото без опису

Незважаючи на хмурну погоду, площа була світлою від дитячих емоцій, святкового одягу, розмаїття кольорів. А ще – від запальних танців, пісень, ігор…
Відкривав свято парад малечі нашої громади, оригінальності якому додало те, що всі учасники відрізнялися одне від одного атрибутикою, костюмами, а ще – виходом до основного дійства. Діти стали учасниками розважальної програми «Врятуймо кольори». Особливо вразив виступ малечі під назвою «Якби я був мером», де всіх «майбутніх мерів» об’єднало питання зробити життя у громаді щасливим та заможним. Голова Білогірської ОТГ Василь Мельник нагородив усіх ораторів, що виявили бажання взяти участь у даному конкурсі солодкими подарунками.
Швидко та залюбки справилися діти ще з одним завданням – скласти із символів речення «Я люблю Білогір’я». Оживив площу флеш-моб «Площу в фарби розмалюємо». А особливо цікавим для малечі було шоу гігантських бульбашок, учасниками якого хотіли бути усі!
Веселого та святкового настрою додавали різноманітні атракціони. Малеча залюбки стрибала на батутах, каталася з гірок, куштувала солодощі.
Жвавим та святковим був місцевий парк, де на дітей чекали ігрові програми, майстер-класи, багато яскравих вражень та емоцій, різноманітні веселощі.
За гарну підготовку та активну участь у святі усі команди учасників дійства отримали грошові нагороди від депутата обласної ради Сергія Іващука.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь