A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Відбулися заходи до Міжнародного дня людей похилого віку та Дня Ветерана

Дата: 01.10.2020 16:30
Кількість переглядів: 1065

Фото без опису

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, День Ветерана.

З цієї нагоди в Білогірському районному будинку культури відбулися заходи, в яких взяли участь голова Білогірської селищної ради Василь Мельник, депутат обласної ради Сергій Іващук, голова Білогірської районної державної адміністрації Юрій Загоруйко, начальник управління соціального захисту населення Наталія Кашперук, директор Білогірського районного територіального центру Зоя Басок, а також ветерани і особи похилого віку району.

Цього року, в зв’язку із карантиними обмеженнями по запобіганню поширення на території Білогірського району гострої респіраторної хвороби COVID-19 наші заходи були набагато скромніші, мала кількість присутніх осіб похилого віку, які отримують послуги в територіальному центрі, дотримання соціальної дистанції і карантинних вимог, без традиційного фершету для пенсіонерів по завершенні заходу.

Щирі вітання та слова подяки за прожиті роки і внесок в розбудову нашого Білогірського краю висловили всі запрошені гості.

Ведуча заходу Любов Петрівна нікого не оминула щирим словом вдячності за прожиті роки, та линули пісні від аматорів та працівників культури Білогірського районного будинку культури

Також була організована виставка народних умільців району, де були представлені вишивки рушників, подушок, ікон, картин нитками та бісером. В рамках акції «Поспішайте творити добро» в територіальному центрі всі потребуючі громадяни отримували соціальні послуги безкоштовно.

Висловлюємо щирі слова вдячності всім хто долучився до даного заходу, а особливо Сергію Іващуку за постійну благодійну допомогу та підтримку осіб похилого віку нашого району. Не винятком стало і сьогоднішнє дійство, всі присутні даного заходу отримали продуктові набори від ГО «Сяйво Перлини».

Щиро бажаємо вам родинного затишку, щастя, благополуччя, миру та довголіття. Бережіть своє здоров’я та здоров’я Ваших близьких.

Директор Білогірського районного територіального центру соціального обслуговування(надання соціальних послуг)

Зоя Басок.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь