A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Відбулися урочисті заходи до Дня Захисника України

Дата: 14.10.2020 12:54
Кількість переглядів: 529

Фото без опису

14 жовтня в Україні окрім православного свята Покрови Пресвятої Богородиці відзначається День Захисника України. З цієї нагоди відбулися урочисті заходи в яких взяли участь секретар Білогірської селищної ради Володимир Матвієць, перший заступник Білогірського селищного голови Віктор Поліщук, голова Білогірської районної державної адміністрації Юрій Загоруйко, військовий комісар Білогірського районного військового комісаріату Ігор Новосядлий, а також голова ветеранської спілки АТО Олексій Кузьмук.

Виступаючі наголосили на важливості підтримки збройних сил України, чоловіків, які несуть службу на українських кордонах та забезпечують надійний тил.

Гарні та щирі, наповненні патріотизмом слова на адресу захисників України надсилала ведуча заходу Любов Особська, яка відзначила внесок ветеранів АТО та ООС в боротьбі з російськими окупантом. Музичні вітання линули від працівників Білогірського РБК. Пам’ятні грамоти від 92 окремої механізованої бригади імені Івана Сірка за виготовлення маскувальних сіток отримали представники фонду «Калиновий шлях», дирекція та учнівський колектив Білогірського, Квітневского та Юровецького закладів освіти. Окрема подяка буде передана військовому волонтеру Марії Крайняк за те, що опікувалася питанням виготовлення маскувальних сіток закладами освіти Монастириської громади. По завершенню заходу відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам АТО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь