Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі Білогірської ЦРЛ

Дата: 20.01.2021 14:07
Кількість переглядів: 576

Фото без опису

1. Замовник:

1.1. Найменування: Комунальне некомерційне підприємство "Білогірська центральна районна лікарня"

1.2. Код ЄДРПОУ: 02004172

1.3. Юридична адреса: 30200, Хмельницька область, Білогірський район, селище міського типу Білогір'я, вулиця Миру 1

1.4. Категорія Замовника: юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

 

2. Фінансування закупівлі:

2.1. Джерело фінансування закупівлі: місцевий бюджет

2.2. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість закупівлі: 398 400,00 грн. (триста дев’яносто вісім тисяч чотириста гривень 00 коп.)

 

3. Предмет закупівлі:

3.1. Найменування предмета закупівлі: «Код згідно ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник" - 65210000-8 - Розподіл газу (розподіл газу)»

3.2. Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 200 000 м.куб.

3.3. Місце поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 30200, Хмельницька область, Білогірський район, селище міського типу Білогір'я, вулиця Миру 1 (газорозподільча система до якої підключений Замовник)

3.4. Строк поставки товарів, виконання робіт, надання послуг: до 31.12.2021 року

 

4. Учасник-переможець процедури закупівлі:

4.1. Найменування: АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ "ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ"           

4.2. Код в ЄДРПОУ: 05395598      

4.3. Юридична адреса: 29000, Хмельницька область, Хмельницький, проспект Миру, буд.41

 

5. Умови застосування переговорної процедури:

В порядку п. 2 ч. 2 ст. 40 Закону України «Про публічні закупівлі» (відсутності конкуренції  з технічних причин) на відповідному ринку, внаслідок чого договір про закупівлю може бути укладено лише з одним виконавцем, за відсутності при цьому альтернативи) у замовника виникає необхідність згідно предмета закупівлі.

 

6. Обґрунтування переговорної процедури:

Відповідно до ст. 5 Закону України «Про природні монополії» та п. 7. Розпорядження Антимонопольного комітету України від 28.11.2012 року № 874-р «Про затвердження Порядку складання та ведення зведеного переліку суб’єктів природних монополій», яким встановлено, що перелік суб’єктів природних монополій розміщується на офіційному веб-сайті Антимонопольного комітету України.

На офіційному веб-сайті Антимонопольного комітету України зазначено зведений перелік суб’єктів природних монополій України, у якому визначено станом на 30.11.2020 року АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ "ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ" код ЄДРПОУ 05395598, що займає монопольне (домінуюче) становище по наданню послуг із розподілу природного газу на території Хмельницької області (крім м. Шепетівки та Шепетівського району) в межах розташування розподільних газопроводів, що перебувають у власності користуванні АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ "ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ".

 Відповідно до ч. 1 ст. 2 глави 2 розділу I Кодексу газорозподільних систем – Оператор ГРМ здійснює діяльність з розподілу природного газу на підставі ліцензії, яка видається Регулятором.

Також, відповідно до роз’яснення Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 01.12.2015 р. № 3302-05/40083-06 «Щодо закупівлі природного газу та послуг розподілу природного газу», вказано що закупівля послуг з розподілу природного газу у оператора газорозподільної системи здійснюється шляхом застосування переговорної процедури закупівлі. Розподільні трубопроводи, якими природний газ транспортується до газорозподільної системи, до якої підключені приміщення Замовника підключені до єдиного оператора ГРМ в межах Хмельницької області АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ "ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ". Отже ми, як замовник торгів, через відсутність конкуренції, в тому числі з технічних причин, не маємо можливості здійснювати закупівлю послуг з розподілу природного газу у інших операторів газорозподільної системи. Дані послуги за місцезнаходженням закладу охорони здоров’я може бути надано лише певним оператором ГРМ, а саме АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ "ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ". Інша альтернатива відсутня.

 

7. Документи, що підтверджують наявність умов застосування переговорної процедури закупівлі:

  • копія ліцензії № 930 від 26.03.2016 (переоформлена рішенням від 01.09.2015 № 2248), видана ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ "ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ "ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ;
  • інформація щодо переліку суб’єктів природних монополій на офіційному веб-сайті Антимонопольного комітету України: http://www.amc.gov.ua;
  • протокол засідання тендерного комітету Комунального некомерційного підприємства "Білогірська центральна районна лікарня" №1 від 14 січня 2021 року.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь