Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Свій 90-річний ювілей відзначила жителька села Ставищани Котик Марія Іванівна

Дата: 18.02.2021 16:45
Кількість переглядів: 596

Фото без опису

90 років – дата, яка уособлює собою мудрість прожитих років, велетенський життєвий досвід, являється прикладом для наслідування. Сьогодні свій ювілей відзначає жителька села Ставищани Котик Марія Іванівна, яку з нагоди свята відвідали представники Білогірської селищної ради в особі заступника селищного голови Сергія Мусіюка.

Все своє життя Марія Іванівна вірою й правдою трудилась на благо рідного краю: робота на пошті, в торгівлі, скрізь, де б не працювала ювілярка, про неї згадують з вдячністю та щирістю. 

Окрім колег та друзів, протягом дня в адрес ювілярки линули привітання зі сторони великої родини, адже окрім чотирьох дітей, яким іменинниця дала дорогу в життя, вона може похвалитися люблячими двома онуками та правнуком. Не залишилася Марія Іванівна без уваги і місцевої самодіяльності, яка приєдналася до вітань.  

Побажань багато не буває, тому хочеться приєднатися до всього сказаного в цей сонячний день. Бажаємо в першу чергу міцного здоров’я, натхнення, любові й поваги від близьких людей. Нехай кожен день буде сповнений радістю та приємними емоціями. Зі святом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь