Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Своє 95-ліття відсвяткувала жителька села В.Боровиця Самойлович Марія Адольфівна

Дата: 23.02.2021 15:22
Кількість переглядів: 604

Фото без опису

Щира, чуйна, справедлива – саме так характеризують ювілярку її знайомі. За своє життя Самойлович Марія Адольфівна побачила чимало. На очах сьогоднішньої ювілярки творилася історія: роки голодомору, Велика Вітчизняна Війна, проте ні одна зі страшних подій минулого століття не зламали її. Навіть сьогодні, у день свого 95-річчя, вона залишається усміхненою та життєрадісною. 

Оглядаючись на прожиті роки Марії Адольфівні є що згадати, є чим гордитися. Вона дала життя двом дочкам, має п’ять внуків, дев’ять правнуків та троє праправнуків. Понад сорок років на трудовій ниві, де іменинниця вірою й правдою трудилася на благо рідного краю. 

Сьогодні, з нагоди свята жительку села Велика Боровиця відвідали заступник Білогірського селищного голови Роман Муляр, депутат Білогірської селищної ради Світлана Медведєва, староста 11 старостинського округу Анатолій Момотюк та місцевий підприємець Віктор Мельник. В цей день хочеться побажати ювілярці побільше сонячних днів, міцного здоров’я та турботи зі сторони близьких людей. Зі святом!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь