A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Робоча зустріч зі старостами Білогірської громади

Дата: 02.03.2021 15:46
Кількість переглядів: 948

Фото без опису

Сьогодні в приміщені Білогірської селищної ради під головуванням секретаря ради Юрія Загоруйко та заступника селищного голови Романа Муляра відбулася робоча зустріч з старостами громади, на якій було розглянуто ряд важливих питань, серед яких: матеріальні дії, які будуть покладені на старост, підготовка до шостої чергової сесії восьмого скликання, питання пов’язані зі службою у справах дітей, співпраця з Білогірським територіальним центром соціального обслуговування та ряд інших питань.

Присутній на зустрічі голова правління Хмельницького обласного благодійного фонду "Калиновий шлях" Микола Хоменко звернувся до присутніх з проханням допомогти в популяризації акції ««Наповним серце добротою», яка стартувала у січні цього року та приєднатися до неї. Мета акції допомога людям, які знаходяться у скрутному становищі. Саме з цією ціллю в приміщені Білогірського будинку культури був відкритий пункт прийому та видачі одягу та взуття, де кожен має змогу допомогти, де кожен нужденний має змогу безкоштовно отримати необхідні речі. Більш детальна інформація на сторінці Хмельницького обласного благодійного фонду "Калиновий шлях" в Фейсбук.

Також в ході зустрічі була обговорена співпраця Білогірської районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості з старостами Білогірської селищної ради. Були обговорені питання зайнятості сільського населення, нові форми зайнятості на селі. Директорка філії Лариса Тищук надала інформацію про послуги, які служба зайнятості надає роботодавцям та населенню, про нові форми роботи та електронні сервіси служби зайнятості, які орієнтовані на спрощення комунікацій з клієнтами, а також ряд інших важливих питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь