A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Звернення голови Білогірської селищної ради Василя Мельника до мешканців з приводу погіршення ситуації з COVID-19

Дата: 01.04.2021 14:11
Кількість переглядів: 984

Фото без опису

Шановні мешканці Білогірської громади!

З кожним днем коронавірусне захворювання продовжує бити свої неприємні рекорди. Вже зараз можна говорити, що третя хвиля COVID-19 являється найбільш серйозною та складною в плані протидії за час існування хвороби.

Щоб зрозуміти серйозність ситуації, достатньо сказати, що за весь період пандемії на території району було виявлено 979 випадків захворювання на коронавірус, з яких сотня випадків за минулий тиждень і близько сімдесяти випадків за останні декілька днів. Загалом на березень місяць припадає близько 25% від усіх випадків за рік, причому ситуація з кожним днем лише погіршується.

З метою протидії поширення захворювання COVID-19 місцевою комісією з питань ТЕБ і НС було прийнято ряд заборон та обмежень, про що вже повідомлялося раніше. Проте одних заборон може виявитися недостатньо, якщо кожен житель громади не зробить правильні висновки.

Закликаю кожного з розумінням та відповідально віднестися до карантинних обмежень. До жителів прохання максимально обмежити відвідування громадських закладів, місць скупчень людей, відмовитися від святкувань масових заходів, дотримуватися соціальної дистанції, носити захисні маски, регулярно мити руки та обробляти їх антисептиком.

Всіх підприємців громади закликаю забезпечити дотримання дистанції між клієнтами не менше як 1,5 метра, слідкувати за наявністю одягнутих засобів індивідуального захисту, проводити регулярні прибирання приміщення з використанням дезінфікуючих засобів, дотримуватися всіх протиепідемічних заходів.

Пам’ятайте, що відсутність симптомів коронавірусу далеко не означає саму відсутність захворювання. Кожен, навіть не усвідомлюючи того, може нести загрозу близьким та знайомим. Наскільки швидко вдасться зупинити поширення COVID-19 залежить від кожного з нас.

Голова Білогірської селищної ради

Василь МЕЛЬНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь