A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

На території Білогірської громади розпочали функціонувати чотири нових поліцейських станції

Дата: 09.06.2021 17:47
Кількість переглядів: 1124

Фото без опису

Гарантії безпеки невід’ємна складова комфортного життя. Вже не перший рік в Україні реалізовується проєкт «Поліцейський офіцер громади», який направлений на безпеку та захист населення. Ні для кого не секрет, що присутність представника правоохоронних органів поряд з мешканцями автоматично підвищує рівень безпеки та відчуття захищеності, а тому й не дивно, що реалізація проекту стала однією з головних задач Білогірської селищної ради.

9 червня можна сміливо називати визначним днем. Сьогодні на території Білогірської громади було відкрито відразу чотири станції для поліцейських офіцерів громад, які вже розпочали свою роботу. Свої офіцери громади з’явилися в селах Гулівці, Залужжя, Юрівка та Велика Боровиця.

В відкриті поліцейських станцій взяли участь начальник ГУНП в Хмельницькій області Руслан Герасимчук, заступник Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Тюрін, заступник голови Хмельницької обласної ради Валентин Соколюк, голова Шепетівської районної державної адміністрації Анатолій Катеренчук, депутат Хмельницької обласної ради та генеральний директор ТОВ НВА «Перлина Поділля» Сергій Іващук, який, до слова, традиційно взяв активну участь, профінансувавши ремонт приміщень та вручивши офіцерам планшети та боді-камери. Про важливість співпраці правоохоронних органів з органами місцевого самоврядування наголосив Білогірський селищний голова Василь Мельник, який також вручив подяки причетним до відкриття станцій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь