A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

6 липня розпочнеться 10-а Конференція CISOLAR 2021 та перша конференція ІВЕS 2021

Дата: 05.07.2021 10:13
Кількість переглядів: 370

Фото без опису

Ринок сонячної енергетики України та країн Центральної та Східної Європи продовжує розвиватись, не зважаючи на турбулентність останніх років. Сонячна енергетика стає все доступнішою, пропонує інструменти збільшення прибутковості виробничих підприємств, та нові можливості, не залежні від зеленого тарифу. Зокрема, сонячна енергія відкриває експортні ринки Європи.

Напрями росту в 2021-му - розвиток приватних сонячних станцій для домогосподарств ти бізнесу. Сонячні станції стають частиною оновлених бізнес-моделей широкого спектру бізнесів. Так, сонячні станції в АПК здатні збільшити врожай удвічі і заощадити на споживанні енергії.

Сегмент рішень для накопичення енергії - вперше представлений на ІВЕS 2021, Конференції та Виставці Центральної та Східної Європи по рішеннях накопичення енергії. ІВЕS 2021 проходитиме на спільний платформі з CISOLAR 2021. Онлайн-конференція ІВЕS 2021 відбудеться 8 липня, а рішення представлені на виставці 7-8 липня.

Організатором CISOLAR 2021 є Центр Інноваційного Бізнесу (ІВ Сentre) за підтримки Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України. ІВ Сentre - Центр Інноваційного Бізнесу, який реалізує проекти у сфері клінтех, а також є провідним організатором конференцій, виставок та навчальних програм у сфері чистих технологій з історією понад 15 років та реалізованими проектами від Брюсселю до Алма-Ати, які прискорили формування галузі чистих технологій.

CISOLAR є головною бізнес-платформою галузі сонячної енергетики у Центральній та Східній Європі, а також другою за масштабами у Європі. Місія CISOLAR - доступна дешева енергія в кожен дім, а також прозорий конкурентний ринок.

CISOLAR 2021 - це найбільша Виставка в Центральній та Східній Європі об'єднає ключових лідерів галузі, виробників, постачальників та підрядників з понад 20 країн світу, збере понад 100 провідних компаній та академічні інститути, які представлять останні технології галузі:
-    модернізоване обладнання
-    новітні рішення
-    сучасні сервіси
-    інноваційні ідеї для ефективного розвитку бізнесу
-    останні енергетичні технології, що змінюють ландшафт енергетики у всьому світі.
-    прогнози, наукові дослідження, аналітика з перших вуст, поради від девелоперів, інсайти - інформація, яка допомагає бути в курсі подій і тенденцій ринку.

Для безкоштовної реєстрації у виставці достатньо перейти на офіційний сайт CISOLAR 2021, або на сайт ІВЕS 2021 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь