A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

З Днем Незалежності, Україно!

Дата: 24.08.2021 06:38
Кількість переглядів: 995

Фото без опису

Що таке тридцять років для людини? Це золота пора, самий розквіт сил. Вже є деякий досвід, як правило здобутий не без помилок, проте й була виконана відповідна робота, щоб уникнути їх повторення. 

Для держави 30 років – це період становлення.  В нашому випадку це становлення супроводжується постійною боротьбою за відстоювання своєї незалежності.  Здобувши самостійність, 24 серпня 1991 року Україна розпочала писати свою історію, в якій чимало сторінок, де зображені, як яскраві перемоги і здобутки, так і болючі поразки та втрати. 

За тридцять років незалежності в нашій країні з’явилися нові герої, історичні постаті, нам дійсно є чим і ким пишатися. Ті часи, коли про Україну говорили, як про країну біля Росії вже давно в минулому. Сьогодні, всі знають про нас, як про самостійну державу, яка відома своєю волелюбністю, прагненням до свободи. Визнання нашої країни світом - одна з головних наших перемог за три десятиліття. Україну поважають у світі, з нами рахуються і це дійсно велике досягнення.  

Так, в нас далеко не все гладко, але повертаючись до аналогії з життям людини, без помилок не буде прогресу. Долаючи перешкоди ми стаємо сильнішими, головне робити правильні висновки. Вірю, що наша держава, а з нею і наша громада буде завжди на провідних ролях. Упевнений, що слава про нашу країну буде лунати в найвіддаленіших точках планети. З Днем Незалежності, Україно! Зі святом, жителі громади!

Голова Білогірської селищної ради
Василь МЕЛЬНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь