A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Відкриття Залузького ліцею

Дата: 01.09.2021 16:06
Кількість переглядів: 1330

Фото без опису

1 вересня 2021 року без сумніву увійде в історію Залузького ліцею. Сьогодні, в День знань, відбулося урочисте відкриття місцевої школи та дитячого садочку. Сказати, що дана подія була довгоочікуваною, не сказати нічого, адже будівництво було розпочато в далекому 1989 році, і лише завдяки «ударній» останній п’ятирічці сьогодні школярі четвертого старостинського округу змогли сісти за парти в новій, сучасній, а головне комфортній школі.

Відкриття Залузького ліцею не обійшлося без почесних гостей, без яких, здавалося нездійснена мрія, так і залишилася б жити в серцях жителів Залужжя і сусідніх сіл. Честь перерізати стрічку отримали народний депутат України Олена Копанчук, голова Хмельницької ОДА Сергій Гамалій, голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк, голова Шепетівської РДА Анатолій Катеренчук, депутат Хмельницької обласної ради Сергій Іващук, Білогірський селищний голова Василь Мельник, які привітали всіх присутніх з початком нового навчального року, а також вручили пам’ятні подарунки школі.

З словами подяки перед присутніми виступила директор Залузького ліцею Надія Маєвська, яка відзначила величезну роль в завершені будівництва, як минулої влади, так і теперішньої. Були сказані слова подяки місцевим спонсорам, а саме генеральному директору ТОВ НВА "Перлина Поділля" Сергію Іващуку, президенту компанії ТОВ "Україна-2001" Вадиму Лейві та голові ФГ "Вікнини" Миколі Ліщуку, чия фінансова підтримка неодноразово допомагала у вирішені ряду питань матеріально-технічного забезпечення школи.

Приємним і головне корисним подарунком стали два сучасних шкільних автобуси, які були придбані за програмою Хмельницької обласної ради "Шкільний автобус" Хмельницькою обласною державною адміністрацією у співфінансувані з Білогірською селищною радою. Комфорт транспорту на собі вже найближчим часом зможуть відчути школярі Залузького ліцею та Білогірського опорного закладу ім..І.О. Ткачука.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь