Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Своє 95-ліття відсвяткувала жителька Білогірської громади Банитюк Надія Ісаківна

Дата: 29.11.2021 16:40
Кількість переглядів: 392

Фото без опису

Життя прожити - не поле перейти… Давня народна мудрість чудово характеризує життєвий шлях та всі його труднощі вчорашньої ювілярки Банитюк Надії Ісаківни.

За свої 95 років іменинниця побачила і пережила немало подій. Народилася 28 листопада 1926 року в селі Денисівка в працьовитій сім’ї, де окрім неї виховувалося ще 4 дітей. Важке дитинство і юність, голод і холод не оминув Надію Ісаківну. В 13 років почала свою трудову ниву. Все життя працювала в ланковій бригаді у місцевому колгоспі.

В мирі й злагоді з чоловіком прожили разом 40 років. Одне погано, дітей не було. Працювали, тримали чимале господарство. Одного разу стався нещасний випадок в господарстві, в наслідок чого Надія Ісаківна втратила ногу. Проте маючи велику силу волі вона навчилася заново жити, ходити на протезі, поратись по господарству, працювати на городі і в хаті.

Час невблаганний та не стоїть на місці, чоловік помер, все важче стало жити. І в 2019 році Надія Ісаківна потрапила на проживання в Білогірський будинок інтернат для громадян похилого віку та інвалідів. Цією хорошою людиною захоплюється весь персонал інтернату. Життєрадісна, позитивна, щира, добра, культурна та мудра знайшла тут свою сім’ю.

Білогірська селищна рада в особі керуючої справами виконавчого комітету Юлії Панасюк, директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Білогірської селищної ради Зої Басок привітали ювілярку з ювілейним днем народження.

Бажаємо міцних сил, бадьорості душі й відмінного здоров’я, поваги, доброго оточення і теплих слів, радісних емоцій та щасливих миттєвостей життя.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь