A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Своє 95-ліття відсвяткувала жителька Білогірської громади Банитюк Надія Ісаківна

Дата: 29.11.2021 16:40
Кількість переглядів: 334

Життя прожити - не поле перейти… Давня народна мудрість чудово характеризує життєвий шлях та всі його труднощі вчорашньої ювілярки Банитюк Надії Ісаківни.

За свої 95 років іменинниця побачила і пережила немало подій. Народилася 28 листопада 1926 року в селі Денисівка в працьовитій сім’ї, де окрім неї виховувалося ще 4 дітей. Важке дитинство і юність, голод і холод не оминув Надію Ісаківну. В 13 років почала свою трудову ниву. Все життя працювала в ланковій бригаді у місцевому колгоспі.

В мирі й злагоді з чоловіком прожили разом 40 років. Одне погано, дітей не було. Працювали, тримали чимале господарство. Одного разу стався нещасний випадок в господарстві, в наслідок чого Надія Ісаківна втратила ногу. Проте маючи велику силу волі вона навчилася заново жити, ходити на протезі, поратись по господарству, працювати на городі і в хаті.

Час невблаганний та не стоїть на місці, чоловік помер, все важче стало жити. І в 2019 році Надія Ісаківна потрапила на проживання в Білогірський будинок інтернат для громадян похилого віку та інвалідів. Цією хорошою людиною захоплюється весь персонал інтернату. Життєрадісна, позитивна, щира, добра, культурна та мудра знайшла тут свою сім’ю.

Білогірська селищна рада в особі керуючої справами виконавчого комітету Юлії Панасюк, директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Білогірської селищної ради Зої Басок привітали ювілярку з ювілейним днем народження.

Бажаємо міцних сил, бадьорості душі й відмінного здоров’я, поваги, доброго оточення і теплих слів, радісних емоцій та щасливих миттєвостей життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь