A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі в межах закупівлі UA-2021-12-02-014676-c

Дата: 02.12.2021 17:54
Кількість переглядів: 315

Фото без опису

Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710».
 
1.Найменування замовника: Білогірська селищна рада Білогірського району Хмельницької області
2. Код згідно з ЄДРПОУ замовника: 04403143
3.Категорія замовника: орган місцевого самоврядування (п. 1 ч. 4 ст. 2 Закону України «Про публічні закупівлі»)
4. Конкретна назва предмета закупівлі:   
Послуги з теплопостачання.

5. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі (за наявності) (ДК 021:2015 – 09320000-8 «Пара, гаряча вода та пов’язана продукція)

6. Код згідно з КЕКВ (для бюджетних коштів): 2271
7. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі:  230 000,00 грн.
8. Процедура закупівлі: Переговорна процедура
9. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: грудень  2021 року
10. Джерело фінансування: кошти місцевого бюджету
11. Обґрунтування процедури:

Мета проведення закупівлі: Забезпечення послугами теплопостачання приміщень селищної ради.

 

Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 30200, Україна, Хмельницька область, смт. Білогір’я, Шевченка, 44, Шевченка, 46.

 

відповідно до п.2 частини 2 статті 40 Закону  України «Про публічні закупівлі» (далі - Закон) переговорна процедура закупівлі застосовується замовником, як виняток у разі, якщо роботи, товари чи послуги можуть бути виконані, поставлені чи надані виключно певним суб’єктом господарювання за наявності одного з випадків, а саме: відсутність конкуренції з технічних причин. В наслідок чого договір про закупівлю може бути укладено лише з одним постачальником, за відсутності при цьому альтернативи. 

 Для забезпечення належної діяльності селищної ради існує необхідність в закупівлі послуг з теплопостачання на 2021 рік, відповідно до очікуваної вартості закупівлі.

Оскільки  наша теплова мережа підключена до загальної мережі Комунальне підприємство «Тепломережа» Білогірської селищної ради (ЄДРПОУ 21316244), необхідно провести  переговорну процедуру та укласти договір з даним підприємством

Відповідно до ст. 5 Закону України «Про природні монополії» та п. 7. Розпорядження Антимонопольного комітету України від 28.11.2012 року № 874-р «Про затвердження Порядку складання та ведення зведеного переліку суб’єктів природних монополій», яким встановлено, що перелік суб’єктів природних монополій розміщується на офіційному веб-сайті Антимонопольного комітету України.

На офіційному веб-сайті Антимонопольного комітету України зазначено зведений перелік суб’єктів природних монополій України, яким визначено - Комунальне підприємство «Тепломережа» Білогірської селищної ради (ЄДРПОУ 21316244), що займає монопольне (домінуюче) становище по наданню послуг із централізованого постачання теплової енергії (централізоване теплопостачання) в межах смт. Білогір’я Хмельницької області.

Відповідності до ст.20 Закону України «Про теплопостачання», ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчим комітетом Білогірської селищної ради прийнято рішення  № 281 від 12 листопада 2021 року «Про погодження тарифів на послуги з теплопостачання» встановлено тарифи на послуги  з  теплопостачання для бюджетних установ.

Враховуючи вищевказане та у зв’язку з погодженням тарифу на закупівлю послуг з теплопостачання Комунальне підприємство «Тепломережа» Білогірської селищної ради (ЄДРПОУ 21316244), можливість надання  Замовнику торгів послуг із теплопостачання іншими організаціями відсутня.

Отже ми, як замовник торгів, через відсутність конкуренції, в тому числі з технічних причин, не маємо можливості здійснювати закупівлю послуг централізованого постачання теплової енергії (послуги з теплопостачання) в інших організацій. Дані послуги за нашим місцезнаходженням можуть бути надані лише певним виконавцем, а саме Комунальним підприємством «Тепломережа» Білогірської селищної ради (ЄДРПОУ 21316244).  Інша альтернатива відсутня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь