Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Акція до Дня людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2021 16:35
Кількість переглядів: 395

Фото без опису

Міжнародний день людей з інвалідністю це нагода вкотре привернути увагу до проблем людей з надзвичайно складною долею, до захисту їх прав, гідності і благополуччя, виявити турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства.

На превеликий жаль, кількість людей з обмеженими фізичними можливостями з кожним роком зростає як в Україні, так і в нашій громаді. Дбати про них обов'язок не тільки держави: кожен з нас повинен глибоко усвідомлювати, наскільки важлива підтримка людині з особливими потребами. Наше завдання - створення всіх умов, щоб таким особам було затишно жити в нашій громаді. Відзначення Міжнародного дня осіб з обмеженими можливостями - справедлива шана суспільства та нагадування про обов'язок перед тими, хто потребує захисту та підтримки у цей непростий час. Це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії на те, що все буде добре.

Напередодні Міжнародного дня осіб з обмеженими можливостями депутат Хмельницької обласної ради, генеральний директор ТОВ НВА "Перлина Поділля" Сергій Іващук долучився до благодійної справи, разом з головою Білогірської селищної ради Василем Мельником організувавши подарунки з якими директорка КУ «Центр надання соціальних послуг» Зоя Басок та соціальні робітники установи відвідали осіб з інвалідністю.

Хочеться побажати людям з особливими потребами життєвої сили, енергії та оптимізму, міцного здоров`я, благополуччя, щастя та успіхів у всіх починаннях.

За матеріалами:

КУ «Центр надання соціальних послуг"

Білогірської селищної ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь