Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Відкриття новорічної ялинки Білогірської громади

Дата: 20.12.2021 19:17
Кількість переглядів: 821

Фото без опису

З кожним днем святкування Нового року стає все ближчим. З кожною годиною ми наближаємось до того, щоб перегорнути сторінку 2021 року, та розпочати писати нову історію під наглядом чорного водяного тигра. За хорошою традицією, сьогодні, на головні площі Білогір’я відбулося святкове відкриття новорічної ялинки, красу якої вже встигли особисто оцінити відвідувачі дійства.

З вітальним словом перед присутніми виступив Білогірський селищний голова Василь Мельник, який окрім привітань з прийдешніми святами відзначив переможців конкурсу творчих робіт на тему: «Майбутнє моєї громади – наша спільна справа» приємними подарунками. До слів привітань приєднався депутат Шепетівської районної ради Валентин Лосовський, який від імені депутата Хмельницької обласної ради та генерального директора ТОВ НВА «Перлина Поділля» Сергія Іващука вручив найменшим жителям нашої громади солодкі пакунки. Не залишилися присутні без уваги та подарунків і зі сторони філії «Рідний край» ПрАТ «Зернопродукт МХП», які були передані директором філії Віктором Корягіним.

Попри досить прохолодну погоду, зігрівали присутніх своєю творчістю виконавці Центру культури і дозвілля Білогірської селищної ради та Святий Миколай, появу якого радісно зустріла місцева малеча. Завершувався захід довгоочікуваним засвічуванням ялинки, яка стала без сумніву головною окрасою новорічного містечка громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь