A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

З Новим 2022 роком!

Дата: 31.12.2021 13:55
Кількість переглядів: 533

Фото без опису

Шановні жителі Білогірської громади!

Підходить до завершення 2021 рік… Рік непростий, адже відбулося багато змін, чимало труднощів було подолано, багато пройдено випробувань. Кожен з нас навчився жити в умовах пандемії, пристосовуватися до нових вимог та обмежень. 

Чимало було реалізовано планів за останній час, ще більше хотілося б втілити в реальність. За кошти місцевих платників податків, державного та обласного бюджету, заручившись фінансовою підтримкою місцевих агроформувань досить багато було зроблено для підвищення якості медицини в громаді, попри оптимізацію закладів освіти була відкрита нова, сучасна школа в Залужжі,  були проведені капітальні та поточні ремонти автошляхів, активно проводилися та проводяться роботи по освітленню населених пунктів. Потрібно відзначити й відкриття пунктів поліцейських офіцерів громад, амбулаторії, сервісного центру МВС і інших надзвичайно важливих інфраструктурних об’єктів.

Попереду на нас чекає новий рік - Водяного тигра, знаку, який здавна вважався символом змін. Вірю, що ці зміни для кожного жителя нашої громади будуть виключно позитивні. Хочу побажати насамперед міцного здоров’я, наскільки це важливо кожен з нас особисто відчув за останні два роки пандемії. Бажаю, щоб у ваших домівках панував затишок, повага та взаєморозуміння. Нехай всі найпотаємніші мрії почнуть збуватися з перших секунд нового року, а приємні подарунки від близьких людей стануть буденністю. Щастя, успіхів та мирного неба над головою! З прийдешнім Новим Роком! Зі святом!

Білогірський селищний голова
Василь МЕЛЬНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь