A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Конкурсний добір (конкурс) на посаду директора Центру культури і дозвілля Білогірської селищної ради

Дата: 28.01.2022 15:43
Кількість переглядів: 941

Керуючись ст.ст. 211 – 215 Закону України «Про культуру», згідно розпорядження голови Білогірської селищної ради від 24.01.2022 року № 21-о «Про оголошення конкурсного добору (конкурсу)»  Білогірська селищна рада оголошує  конкурсний  добір (конкурс)  на посаду директора Центру культури і дозвілля  Білогірської селищної ради.   

Особа за рішенням конкурсної комісії не допускається до участі в доборі кандидатів на посаду керівника державного чи комунального закладу культури у разі невідповідності вимогам, зазначеним у статті 211  Закону України «Про культуру» .

Вимоги до кандидатів на посаду: вища освіта, стаж  роботи  у  сфері  культури  не менше трьох років, володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Особа, яка бере участь у конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу подає такі документи:

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";
  • автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • копія документа, що посвідчує особу,
  • копії документів про вищу освіту;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми.

Зазначені документи у встановлений  строк надсилаються на поштову та електронну адреси  Білогірської селищної ради: 30200,вулиця Шевченка,44, смт. Білогір’я, Шепетівський район Хмельницька область, bsr_bil@ukr.net.
Дата приймання документів:  30 днів від дня  опублікування оголошення в газеті «Життя і слово» та на офіційному сайті Білогірської селищної ради.

Особа може  надати  документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості. Особа, яка подає  документи,  відповідає за достовірність поданої інформації.

Звертаємо увагу кандидатів, що конкурсна   комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Умови праці директора закладу культури: здійснює керівництво комунального закладу, організовує його господарську, виробничу, соціально-побутову та інші види діяльності, забезпечує виконання завдань центру культури і дозвілля, передбачених законодавством, статутом закладу.

Умови оплати праці директора комунального закладу визначаються у контракті з урахуванням Наказу Міністерства культури і туризму України від 18.10.2005 № 745 „Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки“  (із змінами) та не можуть бути меншими, ніж передбачено чинним законодавством України та статтею 29 Закону України «Про культуру».

Додатки:

Відомості  про матеріально-технічну базу закладу культури  Переглянути
Фінансова звітність за попередній бюджетний період закладу культури Переглянути

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь