A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Учитель біології Білогірського опорного ЗЗСО Баранчук Сергій Олексійович - переможець обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року»

Дата: 09.02.2022 09:29
Кількість переглядів: 300

Фото без опису

Всеукраїнський конкурс «Учитель року» вже по своєму змісту непростий. Він передбачає цілий ряд випробувань для педагога: контрольна робота, майстер-клас, методичний практикум, урок у дистанційному форматі. А тому, участь у ньому вимагає від педагога не тільки професійного аналізу, глибоких знань з предмета, ерудиції, а й неабиякої сміливості. Усі ці якості поєднав у собі учитель біології Білогірського опорного ЗЗСО Баранчук С.О. Сергій Олексійович здобув беззаперечну перемогу в усіх випробуваннях обласного етапу Конкурсу.

Сьогодні вже позаду втома, переживання і випробування (до прикладу, з жахом згадує Сергій Олексійович «сюрпризи» комп’ютерної техніки, коли напередодні останнього етапу зникла уся напрацьована до цього інформація). Проте все це нічого порівняно з перемогою: за підсумками Сергій Баранчук набрав найбільшу кількість балів (41,44) серед учасників і став переможцем обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року».

Вітаємо заклад, де створюють умови для професійного зростання учителів. Вітаємо Сергія Олексійовича, який доповнив список перемог Білогірського опорного ЗЗСО. Щиро зичимо йому впевненості, наполегливості, бажання: усього того, що потрібно для перемоги у Всеукраїнському етапі конкурсу. Тримаємо за Вас кулаки!

Для інформації: останніми нашими переможцями обласного та лауреатами Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» були: номінація "Географія" - Мандзюк Павло Валентинович, вчитель географії Залузького ліцею (III місце), номінація "Інформатика" - Костриба Олександр Володимирович, вчитель Білогірського опорного закладу ім. І.О. Ткачука.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь