A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Робота КУ "Центр надання соціальних послуг" в умовах воєнного стану

Дата: 07.04.2022 16:12
Кількість переглядів: 319

Сьогодні через російську військову агресію Україна переживає важкі та непрості часи. Мільйони українців покинули свої домівки, багато людей знайшли прихисток в Білогірській громаді. Особливо вразливою групою населення являються літні пенсіонери, одинокі та особи з інвалідністю, які проживають в нашій громаді. Попри воєнний стан КУ "Центр надання соціальних послуг Білогірської селищної ради" продовжує працювати, причому в посиленому режимі, адже підопічні установи потребують не лише фізичних послуг, а і простої розради та слів підтримки. З початку активної фази війни стало складніше дістатись з віддалених сіл громади для закупівлі продуктів, ліків, оплати комунальних послуг, не лише підопічним Центру надання соціальних послуг, а і їх сусідам. Ці завдання з успіхом вирішують соціальні робітники установи.

КУ "Центр надання соціальних послуг Білогірської селищної ради" надає послуги вимушено внутрішньо переміщеним особам і нашим захисникам. Це – швейні послуги, було пошито пов’язки для територіальної оборони і служби національної поліції, регулярно шиються державні стяги які наші воїни беруть з собою на передову, першочергово і постійно ремонтується одяг для військовослужбовців, надаються перукарські послуги, прання, допомога ношеним одягом і взуттям, послуги психолога для діток відділенням комплексної реабілітації осіб з інвалідністю, надається допомога з розміщення сімей з зони бойових дій в наших самотньо проживаючих осіб похилого віку.

Хотілося б відзначити, що за час військових дій збільшилась благодійна допомога від населення та організацій.

КУ "Центр надання соціальних послуг Білогірської селищної ради" від щирого серця дякує благодійному фонду Dobro Enfance м.Біарріц з Франції та нашій землячці Тетяні Мигашко за збір гуманітарної допомоги та організацію перевезення вантажу з-за кордону. В такий важкий для країни час були отримані інвалідні візочки, одяг, засоби реабілітації та засоби гігієни для осіб, що мають потребу.

Велика подяка Христині Токарській, ФОП Корнійчук І.П., ФОП Мисливській С.А., Білогірському хлібзаводу та всім небайдужим громадянам за надану благодійну допомогу.

Щиро дякуємо Всім. З такими людьми Україна переможе!

За матеріалами

КУ "Центр надання соціальних послуг Білогірської селищної ради"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь