A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Отримання грошової допомоги від УВКБ ООН. Інформація для ВПО

Дата: 03.05.2022 09:27
Кількість переглядів: 1017

Фото без опису

Від 4 травня з 10:00 до 17:00 за адресою смт. Білогір’я вул. Шевченка 44, в приміщенні Білогірської селищної ради (перший поверх) здійснюватиметься реєстрація внутрішньо переміщених осіб на отримання грошової допомоги від УВКБ ООН.

Хто може отримати допомогу?

  • По грошову допомогу можуть звернутися особи, громадяни України та особи, що мають посвідку на постійне проживання в Україні, які були вимушені залишити місце проживання після 24/02/2022 через ведення активних бойових дій, та тимчасово проживають на території реалізації програми.
  • Зареєструватися для отримання грошової допомоги можуть лише ВПО, які змінили місце постійного проживання після 24/02/2022. Програма не розповсюджується на ВПО 2014р..
  • Проєкт передбачає надання грошової допомоги лише тимчасовим мешканцям областей, де реалізується програма.

Для реєстрації домогосподарства достатньо присутності одного представника родини із оригіналами документів на кожного члена родини, які переїхали з ним. У разі відсутності оригіналів документів, реєстрація домогосподарства можлива лише за фізичної присутності всіх членів родини.

До членів такого домогосподарства можуть входити всі члени родини, з наявними родинними зв’язками (двоюрідні сестри/браття, племінники, бабуся/дідуся) а також подружжя, що проживає разом, але не перебуває у шлюбі.

Які документи потрібно мати для реєстрації?

Для реєстрації необхідно мати: паспорт (свідоцтво про народження для дитини) та ІНН кожного члена домогосподарства, якого ви реєструєте.

Люди, які втратили чи пошкодили документи також можуть звернутися по грошову допомогу, можна зареєструватися за будь-яким іншим документом, що засвідчує особу (водійське посвідчення, є-документ ДІЯ, пенсійне посвідчення та ін.).

Довідка ВПО НЕ Є обов’язковим документом для реєстрації, але наполегливо просимо отримати її найближчим часом.

УВАГА!!!

У зв’язку з великою кількістю осіб, що будуть реєструватись на отримання матеріальної допомоги усіх охочих буде внесено в електронну чергу. Усі, хто перебуватиме в електронній черзі зможуть податись на грошову допомогу у наступні дні, згідно з чергою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь