A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Українські зірки зустрілися з внутрішньо переміщенними особами Білогірської громади

Дата: 11.05.2022 09:59
Кількість переглядів: 255

Одними з головних чеснот нашого народу завжди було вміння єднатися, жертвувати собою, допомагати ближньому у біді. Російське вторгнення на територію нашої країни не тільки не зломило українців, навпаки - ми стали міцніші, дружніші, для нас не існує поняття чуже горе, кожен з нас робить все для того, щоб найтрагічніший для нашої держави період ми пройшли з гідністю.

Через російську агресію мільйони українців по всій країні були змушені залишити рідні домівки у пошуках безпечного місця. Зокрема, для багатьох місцем прихистку стала Білогірська громада, яка наразі являється домівкою для наших співвітчизників від Харкова до Нової Каховки, від Одеси до Ірпіня. У кожного своя життєва історія, проте біда спільна.

Сьогодні, для найменших гостей нашої громади та місцевих мешканців відділом освіти, туризму, молоді та спорту Білогірської селищної ради, спільно з ЦКіД та Будинком творчості школярів, за сприяння Хмельницької ОВА та Шепетівської РДА було проведено різноманітні заходи. Зокрема, всі бажаючі отримали змогу пройти майстер-класи по плетінню, малюванню, поспостерігати за ляльковим театром та виконанням патріотичних пісень. Справжньою радістю для присутніх дітей став приїзд в Білогір`я таких видатних українських зірок, як Леся Нікітюк, Олександр Педан, Вадим Мичковський (Дядя Жора) та Тетяна Гаврилюк (Електра), які не тільки подарували усім присутнім заряд бадьорого настрою, автографи та пам`ятні фото, а й допомогли бодай на декілька годин відволіктися від тривожних думок. Україна єдина! Разом ми переможемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь