Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Українські зірки зустрілися з внутрішньо переміщенними особами Білогірської громади

Дата: 11.05.2022 09:59
Кількість переглядів: 283

Фото без опису

Одними з головних чеснот нашого народу завжди було вміння єднатися, жертвувати собою, допомагати ближньому у біді. Російське вторгнення на територію нашої країни не тільки не зломило українців, навпаки - ми стали міцніші, дружніші, для нас не існує поняття чуже горе, кожен з нас робить все для того, щоб найтрагічніший для нашої держави період ми пройшли з гідністю.

Через російську агресію мільйони українців по всій країні були змушені залишити рідні домівки у пошуках безпечного місця. Зокрема, для багатьох місцем прихистку стала Білогірська громада, яка наразі являється домівкою для наших співвітчизників від Харкова до Нової Каховки, від Одеси до Ірпіня. У кожного своя життєва історія, проте біда спільна.

Сьогодні, для найменших гостей нашої громади та місцевих мешканців відділом освіти, туризму, молоді та спорту Білогірської селищної ради, спільно з ЦКіД та Будинком творчості школярів, за сприяння Хмельницької ОВА та Шепетівської РДА було проведено різноманітні заходи. Зокрема, всі бажаючі отримали змогу пройти майстер-класи по плетінню, малюванню, поспостерігати за ляльковим театром та виконанням патріотичних пісень. Справжньою радістю для присутніх дітей став приїзд в Білогір`я таких видатних українських зірок, як Леся Нікітюк, Олександр Педан, Вадим Мичковський (Дядя Жора) та Тетяна Гаврилюк (Електра), які не тільки подарували усім присутнім заряд бадьорого настрою, автографи та пам`ятні фото, а й допомогли бодай на декілька годин відволіктися від тривожних думок. Україна єдина! Разом ми переможемо!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь