A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

У Білогірському відділені комлексної реабілітації осіб з інвалідністю відбувся захід "Хай буде щасливим дитинство моє"

Дата: 31.05.2022 17:09
Кількість переглядів: 270

Фото без опису

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям.

1 червня, перший день літа, в який відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято – нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти зростали щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали гідними громадянами своєї країни. Через війну в Україні права сотень тисяч дітей порушуються щодня. Як ніколи, діти України, розуміють цілковите значення слова – Мир. Діти, як ніхто потребують нашої уваги та турботи, а ще більше – щасливого дитинства (навіть в умовах війни).

Фото без опису

Напередодні Міжнародного Дня захисту дітей для вихованців Білогірського відділення комплексної реабілітації осіб з інвалідністю було організоване невеличке свято з приємними подарунками, яке стало можливим завдяки традиційній допомозі та підтримці місцевих меценатів, а саме: депутата Хмельницької обласної ради Сергія Іващука та Єлєни Комаринської - нашої землячки, яка в даний час проживає в США. До створення свята долучилися також і представники духовенства: настоятель та прихожани польської парафії святого Петра у місті Далласі США, настоятель Римо – Католицької парафії св.Вікентія Паллотті отець Павло Юрковський та благочинний Білогірського округу Української православної церкви отець Олександр Теравський, за що хотілося б усім причетним висловити щирі слова подяки.

Фото без опису

Нехай це свято наповнить серця усіх дітей світлими почуттями, надією та любов’ю, дарує щастя та добро, принесе перемогу нашій рідній Україні та мир в усьому світі.

За матеріалами

Білогірського відділення комплексної 

реабілітації осіб з інвалідністю

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь