A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

В Білогірській громаді відзначили Міжнародний день захисту дітей

Дата: 02.06.2022 14:32
Кількість переглядів: 287

Фото без опису

Щорічно в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості і надії на майбутнє. Адже саме в дітях дорослі вбачають здійснення своїх мрій і сподівань, хочуть, щоб вони росли здоровими і мали всі умови для всебічного розвитку.

Святий обов’язок дорослих – зробити дітей щасливими. Адже діти – це майбутнє України, яке повинно бути щасливим.

У День захисту дітей хочеться приділити увагу кожному малюку. Подарувати їм море радості і неймовірне свято. І праціникам Центру культури і дозвілля Білогірської селищної ради це вдалося. В рамках мистецької арт-терапії відбувся фестиваль фарб Holi

Фото без опису

Війна забирає у дітей дитинство, змушує їх швидше дорослішати, - говорить Anzhela Dzitsyuk, директор ЦКіД, - Ці 100 днів війни зробили буденність українців, в тому числі й дітей, сірою. А хочеться, щоб діти, особливо ті, які приїхали в Білогірську громаду з окупованих територій, отримували позитивні емоції та незабутні враження. Хотілося в буквальному сенсі зробити їхнє свято кольоровим.

Саме тому організатори вирішили вперше на Білогірщині провести Holi Fest. Задум вдалося реалізувати завдяки підтримці Благодійного Фонду «МХП-Громаді» та Філії «Рідний край»

Під час заходу дітей розважали казкові персонажі та аніматори Центру культури і дозвілля. Був проведений танцювальний фешмоб, вокальний конкурс, конкурс малюнка, спортивні змагання. Найактивніші діти за участь у конкурсах отримали чудові подарунки від Благодійного Фонду «МХП –Громаді». А ще малеча завдяки меценатам отримала солодощі та повітряні кульки.

Фото без опису

Усі охочі могли отримати й малюнок на обличчі у формі прапора України, прапора УПА, сердечка чи калини

Щодо холі-розваг, то понад 300 дітей одночасно підкинули у гору порошкові фарби. У результаті усі, хто був поруч, стали різнокольоровими.

Під час заходу була й офіційна частина. Зі святом малечу привітала Людмила Баранчук, регіональний менеджер БФ «МХП-Громаді», яка зазначила, що МХП активно долучається до проведення таких заходів, бо діти - це цвіт, це скарб нації й дитинство у них має бути позитивним, безтурботним та щасливим.

Також вітальну естафету продовжила Ольга Баранчук, начальник відділу освіти, молоді, спорту та туризму Білогірської селищної ради.

На заверення учасників чекав цікавий патріотичний флешмоб, коли повітря навколо дітей стало блакитно-жовтим, як Прапор України.

Фото без опису

День захисту дітей – це не тільки свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права дітей, щоб всі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Але точно знаємо, що маленькі білогірчани зростають патріотами й понад усе бажають миру своїй Україні.

А за чудові збережені на фото миті адміністрація ЦКіД дякує Інна Юрчук Альона Мартинюк.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуЗа матеріалами

Центру культури та дозвілля Білогірської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь