A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Випускники Білогірського опорного закладу ЗСО попрощались зі школою

Дата: 17.06.2022 16:26
Кількість переглядів: 582

Юність – золота пора, яка відкриває безмежні горизонти. Коли тобі 16-17 років перед тобою немає кордонів та перешкод, єдине що тривожить - який він цей новий світ, де поруч немає батьків та однокласників, яким буде життя після школи…

Випуск 2022 року без сумніву увійде в історію. Для України та нашої громади, це перший випускний з моменту незалежності, який відбувся в умовах воєнного стану. Кожен з вчорашніх школярів попри свій юний вік був змушений стрімко дорослішати. Поняття війни, яке було відоме лише з підручників історії стало реальністю. Тепер, попереду самостійне життя. Саме перед сьогоднішніми випускниками вже зовсім скоро постане завдання відбудовувати Україну, ще більш красиву, могутню і головне вільну, звільнену від будь-яких асоціацій з росією.

Примхи небесної канцелярії та рясний дощ не стали на заваді проведенню випускного. Надважливу сторінку свого життя сьогодні перегорнули 54 випускники Білогірського опорного закладу загальної середньої освіти ім. І.О.Ткачука. Приємні слова привітання линули від директорки закладу Ірини Дідух та Білогірського селищного голови Василя Мельника, які вручили найкращим учням похвальні грамоти. Приємне заохочення отримав з рук заступника генерального директора ТОВ НВА «Перлина Поділля» Сергія Яловчука призер обласних олімпіад Віталій Троян.

Непідробні емоції, патріотичні пісні, прощальний вальс та щирі сльози... Випускники Білогірської школи розпочинають писати новий розділ свого життєвого літопису.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь