Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Білогірська громада провела в останню путь військовослужбовця ЗСУ Кокошко Віктора

Дата: 13.07.2022 16:03
Кількість переглядів: 950

Фото без опису

Російська агресія проти України увійде в світову історію, як один з найстрашніших злочинів проти людяності. Щодня своїх близьких втрачають десятки, а інколи й сотні наших співвітчизників, в самих різноманітних куточках нашої країни і на жаль, наш край не виключення.

На днях Білогірська громада втратила ще одного свого захисника. Перестало битися серце нашого земляка Віктора Павловича Кокошко, який з перших днів повномасштабного вторгнення боронив рідну землю від російського загарбника у складі 110 окремої бригади ТрО. Маючи бойовий досвід після року проведеного в АТО, він не вагався, коли постало питання повернення до лав Збройних сил України. Мобілізувавшись 8 березня, разом з побратимами він все робив для досягнення швидкої перемоги, яку він, на жаль, вже не побачить. Життєвий шлях Віктора Кокошко обірвався 6 липня, поблизу Авдіївки.

Сьогодні мешканці села Жемелинці та Білогірської громади провели військовослужбовця в останню путь. Попри холодну, дощову погоду попрощатися з земляком прийшло більше сотні місцевих мешканців. Вічна пам’ять воїну-захиснику! Слава військовослужбовцям Збройних сил України!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь