Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Привітання з Днем працівників освіти

Дата: 02.10.2022 08:51
Кількість переглядів: 393

Фото без опису

Шановні вчителі, працівники та ветерани освіти!

Від щирого серця вітаємо вас з професійним святом – Днем працівників освіти. Кожен з вас, ставши педагогом, присвятив своє життя дітям. Саме ви відкриваєте для школярів захоплюючий світ знань, саме ваша мудра порада вказує їм на правильний шлях, саме ви, нарівні з батьками, супроводжуєте учнів на шляху від дитинства до повноліття, долаючи з ними труднощі та перешкоди. 

День працівників освіти – це дійсно світле свято, адже та енергія, яку ви випромінюєте, даруючи знання учням, те полум’я, яке ви запалюєте в дитячих серцях - все це являється рушійною силою, яка веде до яскравого майбутнього. Ваш внесок в розвиток суспільства неоціненний, адже сьогодні ваші випускники несуть славу нашого краю в найвіддаленіших точках не тільки України, а й світу. Те, наскільки хоробро наші земляки захищають українську землю від російського окупанта, і ваша заслуга, ваше вміння привити любов до Батьківщини.

З нагоди свята прийміть наші найщиріші привітання. Бажаємо вам міцного здоров’я, терпіння, вдячності від учнів та батьків. Прийміть щирі слова подяки за вашу нелегку працю та вміння пристосовуватися до будь-яких умов: будь то коронавірусна пандемія, чи війна. Нехай ваша професія приносить вам задоволення та натхнення, а ваші випускники прославляють вас своїми здобутками.


З повагою Білогірський селищний голова Василь МЕЛЬНИК
начальник відділу освіти, туризму, молоді та спорту Ольга БАРАНЧУК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь