A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Білогірська громада приєдналася до проєкту «Відкриті уроки футболу»

Дата: 30.09.2022 16:45
Кількість переглядів: 195

Фото без опису

Відоме українське прислів’я гласить: «Як дитина бігає і грається, так і їй здоров`я усміхається» - з цим важко не погодитися. Про користь, яку несе заняття спортом було сказано дуже багато, адже доведено, що діти, які ведуть фізичну активність мають міцне здоров’я та більш пристосовані до умов сучасного життя. 

Популяризація спорту надзвичайно важлива. На сьогодні, в нашій країні, за підтримки Дитячого фонду УЄФА та Асоціації кроскультурних проєктів (Данія), УАФ  активно реалізується проєкт «Відкриті уроки футболу», який стартував учора в Білогірській громаді. До відкритих уроків отримали змогу долучитися учні 12 закладів загальної середньої освіти Білогірської селищної ради. 

Розпочався спортивний захід з урочистої лінійки та вшанування хвилиною мовчання всіх загиблих Героїв, які віддали своє життя за вільну Україну. З вступним словом перед присутніми виступили Білогірський селищний голова Василь Мельник, начальник відділу освіти, туризму, молоді та спорту Ольга Баранчук, заступник голови Хмельницької обласної асоціації футболу Микола  Кузнецов та директор Білогірської ДЮСШ Сергій  Швець.
Після традиційної для уроків фізкультури розминки всі учасники були розподілені на дванадцять локацій, де кожен отримав можливість продемонструвати свої найкращі спортивні якості. Веселий настрій, заряд бадьорості та щирий дитячий сміх: два дні насичені спортом без сумніву запам’ятаються школярам Білогірської громади. Про «Відкриті уроки футболу» будуть нагадувати і приємні подарунки від Української Асоціації футболу у вигляді спортивної амуніції, футбольних м’ячів та пам'ятних грамот.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь