A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Пам’ятаємо. Єднаємося. Переможемо...

Дата: 26.11.2022 17:09
Кількість переглядів: 136


Фото без опису

Чи не найстрашнішими сторінками української історії являються Голодомор 1932-1933 років та масові штучні голоди 1921-1923 і 1946-1947 років. Мільйони українців загинули страшною смертю, і все через тодішню політику радянської влади, яка  навіть після «зміни вивіски», і через сто років, використовує все ті ж методи, спрямовані на знищення української нації. 

Точного числа загиблих в роки Голодомору 1932-1933 років не можуть назвати й досі, відомо лише, що кількість вимірюється мільйонами.  Сьогодні все більше держав світу визнають події тих страшних років геноцидом українського народу, народу який з плином десятиліть знову постав перед нелюдськими випробуваннями і знову змушений відстоювати своє право на існування. 

Щорічно, в четверту суботу листопада, вся Україна вшановує пам’ять жертв голодоморів. Білогірська селищна рада спільно з представниками комунальних установ громади, представниками освіти, правоохоронних і силових структур, духовенства та небайдужими мешканцями нашої громади вшанували пам’ять загиблих заупокійною молитвою та хвилиною мовчання. Заступник селищного голови Роман Муляр провів паралелі між подіями минулого та сьогоденням, відзначивши подвиг українських військовослужбовців, які сьогодні роблять все для того, щоб страшні події минулого залишилися лише на сторінках історії. 

Пам’ятаємо. Єднаємося. Переможемо...

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь