A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ UA-2023-01-03-005510-a

Дата: 04.01.2023 13:21
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

в межах закупівлі UA-2023-01-03-005510-a

            1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: КЗ Білогірський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу "Сонечко" Білогірської селищної ради Хмельницької області, 30200, вул. Івана Франка, 2А, Шепетівський району, Хмельницької області. Код ЕДРПОУ 26431815. Замовник відповідає категорії згідно пункту 3 частини 4 статті 2 Закону.

            2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): М’ясо код ДК 021:2015: 15110000-2 (М'ясо свине код ДК 021:2015:15113000-3-Свинина; Філе куряче код ДК 021:2015:15112130-6-Курятина).

            3. Очікувана вартість, обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі та розміру бюджетного призначення: 205 860,00 грн. (двісті п’ять тисяч вісімсот шістдесят гривень 00 коп.), у тому числі ПДВ.

4. Процедура закупівлі:

            Застосовується процедура відкриті торги з особливостями.

5. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі

Фактом подання пропозиції учасник підтверджує відповідність своєї пропозиції технічним, якісним, кількісним, функціональним характеристикам предмета закупівлі та іншим характеристикам предмета закупівлі, що містяться в оголошенні про проведення спрощеної закупівлі та цьому додатку, а також підтверджує можливість поставки товару відповідно до вимог, визначених згідно з умовами оголошення про проведення спрощеної закупівлі.

  1. Детальний опис предмета закупівлі

Назва товару

М'ясо свине

Кількість

720,0 кг

Характеристика

Сировина: свинина

Термічний стан: охолоджене

Частина м’якоті без кістки

  М’ясо свиняче, великошматочне,охолоджене, поверхня чиста, без ослизнювання, без кісток, без жил, грубих поверхневих плівок, без стороннього запаху, колір від світло-рожевого до червоного, по консистенції м’ясо пружне та еластичне. Розфасований та упакований таким способом, який дозволяє забезпечити збереження споживчих властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування.

       Свинина повинна відповідати вимогам ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Залишок терміну зберігання на момент поставки товару повинен бути не менше 90% до загального терміну зберігання. Супровідна документація - документи що підтверджують якість та забезпеченість продукції

Назва товару

Філе куряче 

Кількість

608,0кг

Характеристика

 Сировина: філе куряче 

Термічний стан: охолоджене

       Філе куряче яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2 С до +4С включно. Для виготовлення філе використовуються кури тільки вітчизняного виробництва та які відповідають вимогам діючим ДСТУ, які розроблені на основі діючого ДСТУ. Філе куряче має бути охолоджене, без сторонніх запахів. Філе має бути свіже, без кісток та хрящів, знекровлене, поверхня не завітрена, нелипка. М'ясо має бути без залишків пір’я, пуху, волосових пір’їв. Поверхня філе курей повинна бути природного забарвлення, без зовнішніх пошкоджень, мати властивий свіжий запах. Продукція повинна відповідати ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації (ТУ, ДСТУ).

       Залишок терміну зберігання на момент поставки товару повинен бути не менше 90% до загального терміну зберігання. Супровідна документація - документи що підтверджують якість та забезпеченість продукції. 

       Розфасоване та упаковане таким способом, який дозволяє забезпечити збереження його споживчих властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування.

Місце поставки товару

30200, Хмельницька обл., смт. Білогір’я, вул. Івана Франка, 2А

Строк поставки товару

до 31.12.2023 р

  1. Вимоги щодо якості предмета закупівлі

Товар повинен відповідати діючим стандартам (умовам) України,вимогам діючого санітарного законодавства України,Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР тощо.

  1. Особливі вимоги до предмета закупівлі

Постачання товару має здійснюватися транспортним засобом, призначеним та обладнаним для перевезення товару, що є предметом закупівлі.

Постачальник забезпечує належне санітарне утримання виробничих приміщень, транспортного засобу, обладнання, інвентаря, а також контролює дотримання працівниками дотримання правил особистої гігієни.

Товар має постачатися окремими партіями згідно замовленнями (заявками) на адресою закладу замовника, що зазначений у заявці. Обсяг кожної партії визначається замовником  залежно від фактичної потреби.

Залишковий термін зберігання отриманого товару, що є предметом даної закупівлі, має бути не менше 90% загального терміну придатності.

При поставці товару повинні надаватися супровідні документи, що передбачені чинним законодавством України та підтверджують його походження, якість, відповідність державним стандартам (умовам).

При прийманні товару обсяг товару має відповідати обсягу, зазначеному у супровідних документах. Приймання товару за кількістю і якістю здійснюється представником замовника.

Маркування повинно містити: назву і адресу виробника, повну назву продукту, його склад , масу нетто, брутто, кінцеву дату споживання або дату виробництва та строк придатності, мікробіологічні показники, умови зберігання і інформаційні дані про харчову цінність 100г продукту

Товар не повинен мати дефектів товарного вигляду. Товар має бути розфасований та упакований таким способом, який дає можливість забезпечити збереження його споживчих властивостей і безпечність під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливити фальсифікацію.

Товар має постачатися дрібними партіями у кількості та асортименті згідно із заявками Замовника.

Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам Замовника учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати:

1) Лист учасника (в довільній формі) в якому зазначено інформацію про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь