Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

З Різдвом Христовим!

Дата: 07.01.2023 17:46
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

Шановна громадо!

З давніх-давен Різдво Христове було особливим святом для кожного українця. Різдвяні вертепи, дитячі колядки, вечори у колі сім’ї, все це було та залишається невід’ємною складовою української культури, наших звичаїв та традицій.

Цього року, через російське вторгнення, Різдво, які і усі інші свята, має гіркий присмак. Багато родин збираються за сімейним столом не в повному складі, для багатьох всі думки пов’язані не з святкуванням, а з близькими, які зі зброєю в руках захищають країну від ворога зі сходу. Кожному з нас слід пам’ятати, що саме завдяки нашим воїнам ми можемо сьогодні збиратися на смачну кутю, саме за захисників повинні бути молитви усіх українців в ці різдвяні вечори.

В цей день хочу побажати усім довгоочікуваного миру, який неодмінно запанує на території нашої країни. Міцності кожному, терпіння та віри в майбутню перемогу.  Вірю, що миті переживань та тривоги вже зовсім скоро зміняться на радісні емоції викликані звільненням чергових українських територій, поверненням близьких до рідних домівок та жовто-блакитним прапором на всіх тимчасово окупованих територіях.

З повагою – Білогірський селищний голова Василь МЕЛЬНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь