A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

20 лютого - День пам'ять Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2023 09:02
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

День пам'яті Героїв Небесної Сотні в числі найважливіших і визначальних дат для нашого народу.  Сьогодні ми вшановуємо пам'ять про тих, хто віддав своє життя на Майдані за нашу незалежність та свободу. З того дня, коли мирна акція переросла у справжню революцію, що змінила Україну назавжди, минуло вже дев’ять років. Дев’ять довгих років, які вмістили в себе низку історичних та трагічних подій, які супроводжуються неперервною боротьбою за існування нашої нації.

Події зими 2013-2014 року назавжди увійшли в історію. Чимало жителів нашої громади особисто брали участь в Революції Гідності. Серед загиблих Героїв є й наш земляк з села Залужжя Олександр Подригун, який помер внаслідок травм 23 лютого 2014 року в одній із київських лікарень, а 21 листопада 2014 року(посмертно) був удостоєний найвищої державної відзнаки – ордена «Золота Зірка».  Більше сотні загиблих та зниклих безвісти, близько тисячі поранених – така ціна вигнання тодішньої злочинної влади, максимальну ціну за незалежність українці продовжують платити й сьогодні. 

День пам'яті Героїв Небесної Сотні — це час згадати про подвиги усіх Героїв нашої країни, які стали символом незламної волі та духу нашої нації. Цей день - нагадування Європі, що українці зробили свій вибір і роблять все для того, щоб жити серед цивілізованих європейських країн. Подалі від «братнього народу», їх «захисту», культури...

Вічна пам'ять захисникам! Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь