Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Підстава для публікації обгрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. N 631 і від 11 жовтня 2016 р. N 710», постанова Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами).
Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:Білогірський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу "Сонечко", ЄДРПОУ 00497236, смтБілогір’я, вул. І. Франка 2А, Україна, 30200
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником : М’ясо код ДК 021:2015 : 15110000-2 (М'ясо свинини код ДК 021:2015:15113000-3-Свинина; Філе куряче код ДК 021:2015:15112130-6-Курятина).
Ідентифікато рзакупівлі: UA-2023-02-22-012028-a
Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями. Зокрема, згідно з пунктом 10 Особливостей замовники, у тому числі централізовані закупівельні організації, здійснюють закупівлі товарів і послуг (крім послуг з поточного ремонту), вартість яких становить або перевищує 100 тис. грн, послуг з поточного ремонту, вартістьяких становить абоперевищує 200 тис. грн, робіт, вартість яких становить або перевищує 1,5 млн грн, шляхом застосування відкритих торгів у порядку, визначеному цими особливостями, та / або шляхом використання електронного каталогу для закупівлі товару відповідно до порядку, встановленого постановою Кабінету Міністрів Українивід 14.09.2020 № 822 «Про затвердження Порядку формування та використання електронного каталогу», з урахуванням положень, визначених особливостями.
З метою задоволення потреби на2023 ріку закупівлі м’яса та враховуючи очікувану вартість предмета закупівлі, необхідно провести відкриті торги у порядку визначеному Особливостями.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі: М’ясо код ДК 021:2015 : 15110000-2 (М'ясо свинини код ДК 021:2015:15113000-3-Свинина; Філе куряче код ДК 021:2015:15112130-6-Курятина) (закупівля продукції для приготування страв , а також для повноцінного харчування )
1. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики м'яса свинини повинні відповідати вимогам чинного законодавства України, нормам харчування. Філе куряче, поверхня м'яса рівна, необвітрена, колір м'яса характерний для доброякісного м'яса. М'ясо не липке, без сторонні хзапахів, охолоджене без згустківкрові, зовнішня поверхня чиста, суха, не завітрена. Філе куряче повинно мати запах, властивий доброякісному м'ясу птиці. Без ГМО. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не меншеніж 90% до загального терміну зберігання. Обов'язкова наявність посвідчення про якість.
2. Розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням прогнозованих показників до кошторису на 2023 рік, фактичних обсягів споживання м'яса та діючих цін на продукцію відповідно до цінової пропозиції учасника.
Очікувана вартість предмета закупівлі: Білогірський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу "Сонечко, 218 800,00грн.(передбачена кошторисом та річним планом закупівель на 2023 рік та формувалася шляхом моніторингу середньо ринкових цін на продукцію. Методом підрахунку визначено очікувану вартість за 1 кг.
Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення.
Очікувана вартість обрахована відповідно до середньо ринкового рівня цін.
Назва номенклатурної позиції:
|
Ціна за одиницю, грн.
|
Кількість, кг
|
Очікувана вартість, грн.
|
М'ясо свинини |
180,00 |
640 кілограм
|
115200,00 |
Філе куряче |
1140,00 |
740 кілограм |
103600,00 |
Усього |
|
|
218 800,00грн. |