A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Триває прийом заявок на конкурс «Роби своє» від Фонд "МХП-Громаді"

Дата: 07.04.2023 15:26
Кількість переглядів: 226

Фото без опису

Підприємці з регіонів можуть отримати до 100 тис. грн. на започаткування чи розвиток власного бізнесу.

Конкурс «Роби своє» від Фонд "МХП-Громаді" знову приймає заявки. Кінцевий термін подачі – 5 травня, 2023 року. Оголошення переможців заплановане на 25 травня.

Минулого року у Хмельницькій та Тернопільській областях чотири чудових бізнес-ідеї змогли втілитись у життя та розвинутись завдяки конкурсу бізнес-ідей «Роби своє».

Тетяна Кречківська з с. Кобилля Тернопільської обл. вирішила започаткувати свою невеличку справу із надання послуг з оренди спецтехніки.
Олена Прокопчук, мешканка Білогір’я (Хмельницька обл.) реалізувала свою ідею та відкрила центр краси та здоров’я «Нова енергія», де консультують і дають поради, як правильно харчуватися, складають програми схуднення.
Марія Міца-Стецюк із села Шибена (Хмельницької обл.) подала на конкурс проєкт «Ковбаски від Марічки» і тепер разом з чоловіком готують смачні ковбаски та сосиски. 
Сергій Піддубняк із с. Сушівці (Хмельницька обл.) зміг значно розширити свою пасіку і почав виготовляти та продавати власну продукцію з меду. 

«У Шибену ми з сім’єю переїхали з Білої Церкви втікаючи від війни. Опинившись без роботи ми не розгубились, а вирішили розвивати нашу спільну справу далі. Але для розвитку потрібні були кошти на закупівлю обладнання та сировини. Нам порадили звернутися у БФ «МХП-Громаді» та подати проєкт на конкурс бізнес-ідей «Роби своє». Так почалася історія нашого маленького сімейного бізнесу», розповідає Марія Міца-Стецюк.

Цього року планується підтримати не менше 50 проєктів. Сумарний бюджет конкурсу становить 6 млн грн. Окрім цього, підприємцям пропонуються консультації та навчання з написання грантових заявок, створення бізнес-плану, стратегування, SMM тощо. 

На грантову підтримку можуть подаватися:

  • бізнеси, що вже працюють; 
  • підприємці, які мають бізнес-ідею і шукають кошти на її втілення;
  • підприємці, які релокують свою справу.

Основні критерії для відбору: інноваційність, економічна складова, створення нових робочих місць, соціальний ефект у громаді та/або залучення до бізнесу чи роботи переселенців.

Загалом у 2022 році в межах конкурсу благодійний фонд профінансував 74 бізнес-ідеї на понад 6 млн грн у 11 областях України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь