A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

«Відкрий для себе Україну»...

Дата: 05.05.2023 17:52
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

Сьогодні, 5 травня 2023 року, на базі Білогірського ліцею відбувся квест для старшокласників громади «Відкрий для себе Україну». Вісім команд, дев’ять локацій, де кожен зі здобувачів освіти отримав можливість продемонструвати найкращі свої знання та вміння. Надзвичайно чутливими були моменти відкриття та закриття заходу, коли почуття патріотизму переповнювали усіх присутніх. 

Цікавою та насиченою виявилась програма квесту. Усі учасники змогли ще ближче познайомитися з культурою, історією та природними багатствами нашої країни та громади через цікаву командну гру. Різноманітні завдання, які вимагали від школярів знань не тільки отриманих в ході навчання, а й навичок здобутих в повсякденному житті. Конкурси на ерудицію, знання музики, історії, літератури, вміння римувати рядки, знання правил безпеки та цивільного захисту: усе це, без сумніву, не залишило байдужим нікого з учасників. 

Паралельно, на головній площі селища був організований благодійний ярмарок та відбувся патріотичний концерт вихованців Білогірської школи мистецтв. Підготовлені закладами освіти громади смаколики, прийшлись до смаку всім без виключення відвідувачам заходу. Завдяки старанню шкіл, садочків, позашкільних закладів, в ході благодійної ярмарки вдалося зібрати близько 78 тисяч гривень, які будуть витрачені на потреби ЗСУ. Про це буде прозвітовано на наших сторінках в соц.мережах. 

Завершився захід нагородженням переможців. Попри чудову підготовку всіх учасників квесту, перемогу здобула команда Білогірського ліцею. Друге та третє місце між собою розділили учні Гулівецького та Залузького ліцею відповідно.  Окрім хорошого настрою, варто відзначити, що усі учасники отримали й матеріальну винагороду, завдяки призовому фонду у розмірі 20 тисяч гривень, який був сформований генеральний директором ТОВ НВА «Перлина Поділля» Сергієм Іващуком. 

Дякуємо усім небайдужим: і покупцям, і продавцям, і здобувачам освіти, усім причетним до участі в заході.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь