A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

ЗВІТ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ ПУБЛІЧНОГО ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПИТАННЯ ОПТИМІЗАЦІЇ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ БІЛОГІРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 17.05.2023 10:42
Кількість переглядів: 152

Фото без опису

Відповідно до Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996, 11 квітня 2023 року Білогірською селищною радою було розміщено на офіційному селищної ради, у рубриці « Відділ освіти, туризму, молоді та спорту», повідомлення про проведення публічного громадського обговорення питання оптимізації закладів дошкільної освіти Білогірської селищної ради.

Громадське обговорення проводилося відповідно до законів України  “Про місцеве самоврядування” (ст. 13), Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженому Постановою КМУ від 3 листопада 2010 р. № 996, яким рекомендовано керуватися органам місцевого самоврядування під час проведення консультацій з громадськістю (п. 5 даної Постанови) та з урахуванням демографічної ситуації в населених пунктах  громади.   

Найменування організатора громадського обговорення

Виконавчий комітет Білогірської селищної  ради 

Строк, місце, час проведення заходів з громадського обговорення, акредитації представників засобів масової інформації, реєстрації учасників

Громадське обговорення    проходило у формі електронних консультацій з 11 квітня 2023 року  по 15 травня 2023 року.  До участі в обговоренні запрошувалися всі  мешканці Білогірської селищної територіальної громади.
 
Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення протягом усього періоду обговорення ні в письмовій, ні в усній  формі не подавалися.  

Зазначена  інформація  буде   доведена  до відома депутатів селищної ради для врахування при прийнятті рішення щодо оптимізації закладів дошкільної освіти Білогірської селищної ради.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь