A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Оголошено набір на конкурс міні-грантів «СМІЛИВІ»

Дата: 30.05.2023 08:32
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

Конкурс міні-грантів «Сміливі», організований завдяки Райффайзен Банку, компанії Астарта, Благодійному фонду “Повір у себе” у партнерстві з Дія.Бізнес.Полтава та БО “Світло Надії”. 

Якщо ти маєш цікаві бізнес-ідеї або вже відкрив власну справу і потребуєш коштів для її масштабування, то цей конкурс саме для тебе. Отримай можливість здобути грант на власну справу на суму до 70 тисяч гривень. 
Учасниками проєкту можуть стати: 

  • мікропідприємці, які офіційно зареєстровані в Україні;  
  • внутрішньо-переміщені особи;  
  • родини військовослужбовців;  
  • особи з незахищених груп населення у Полтавській, Вінницькій, Житомирській, Херсонській, Харківській, Тернопільській, Чернігівській, та Хмельницькій областях, які ще не мають власної справи, але мають амбіції та бажання розвивати українське виробництво; 
  • ветерани-військовослужбовці, які мають бізнес-ідею та готові до її реалізації. 

Грантова програма за категорією «Самозайнятість» орієнтована на безробітних жінок та чоловіків віком від 20-55 років, які мають бізнес-ідею та готові до її реалізації. Перевага надаватиметься учасникам, що належать до категорій: внутрішньо переміщені особи, родини військовослужбовців, військовослужбовців, люди з інвалідністю, жінки, що постраждали від домашнього та гендерно обумовленого насильства. 

Грантова програма за категорією «Мікропідприємництво» орієнтована на жінок та чоловіків віком від 20-55 років, які мають досвід підприємницької діяльності (щонайменше 3 міс. до оголошення конкурсу, мають зареєстрований ФОП, ТОВ), зареєстровані/перереєстровані на підконтрольній Україні території. Пріоритет участі надаватиметься мікропідприємствам (ФОП, ТОВ), що мають на меті, в рамках конкурсу, створити додаткове робоче місце для вразливих категорій населення, зокрема для: внутрішньо переміщених осіб, родин військовослужбовців, військовослужбовців, людей з інвалідністю, жінок, що постраждали від домашнього та гендерно обумовленого насильства. 

Заявки на участь у грантовій програмі необхідно подати до 18:00 год. 11 червня, заповнивши анкету за посиланням 

Завдяки сміливим українцям на фронті, ми маємо можливість розвивати економіку країни в тилу. Давайте розвивати Україну разом! Адже сміливі завжди отримують результат!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь