Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Захід "Хай буде щасливим дитинство моє"

Дата: 01.06.2023 16:35
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

Сьогодні – 1 червня в відділенні комплексної реабілітації осіб з інвалідністю відбулося свято приурочене до Міжнародного дня захисту дітей «Хай буде щасливим дитинство моє». 

Дитинство це сама прекрасна мить нашого життя. Це пора сподівань та здійснення мрій. Водночас це свято і тих хто поряд з дітьми, хто піклується про них, допомагає твердо стати на ноги. Від нашої уваги, любові, піклування залежить доля маленьких, а згодом і дорослих людей. 

Через війну в Україні права сотень тисяч дітей порушуються щодня. Як ніколи, діти України розуміють цілковите значення слова – МИР. Діти, як ніхто потребують уваги та турботи, а ще більше – щасливого дитинства (навіть в умовах війни).

Захід  до Міжнародного дня захисту дітей відбувся в відремонтованій будівлі з сучасним облаштуванням та усім необхідним обладнанням для надання реабілітаційних та соціальних послуг до якої Відділення комплексної реабілітації осіб з інвалідністю Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Білогірської селищної ради» переїхали на передодні. 

Свято було організоване з приємними подарунками, яке стало можливим завдяки традиційній допомозі, а саме: депутата Хмельницької обласної ради – Сергія Іващука, голови Білогірської селищної ради - Василя Мельника. До створення свята долучилися представники духовенства: настоятель Римо – Католицької парафії св.Вікентія Паллоті – о.Павло Юрковський, благочинний Білогірського округу Української православної церкви – о. Олександр Теравський, а також Благодійний фонд Вадима Лейви «На благо України» разом з Благодійним фондом «Українська команда»

В свою чергу діти порадували присутніх святковою програмою за участю учнів Білогірського ліцею ім. І.О.Ткачука та учнів Білогірської школи мистецтв. Свято пройшло в теплій, дружній та святковій атмосфері.

За матеріалами:  КУ «Центр надання соціальних послуг Білогірської селищної ради» 
ВІДДІЛЕННЯ КОМПЛЕКСНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь