Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 20.06.2023 15:20
Кількість переглядів: 451

Фото без опису

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі Дрова твердих порід

 Код ДК 021:2015 (CPV): 03410000-7–Деревина, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі закупівлі на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1266, що вносить зміни до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року № 710«Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами) .

Найменування: Білогірський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу "Сонечко", ЄДРПОУ 00497236; місцезнаходження: Україна, 30200, вул. І. Франка 2А, смт.Білогір’я, Шепетівського району Хмельницької  області; категорія замовника: юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади (3 ч. 4 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі»)

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Дрова твердих порід Код ДК 021:2015 (CPV): 03410000-7–Деревина.

 Ідентифікатор процедури закупівлі:  UA-2023-06-19-002032-a

Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями. Зокрема, згідно з пунктом 10 Особливостей замовники, у тому числі централізовані закупівельні організації, здійснюють закупівлі товарів і послуг (крім послуг з поточного ремонту), вартість яких становить або перевищує 100 тис. грн, послуг з поточного ремонту, вартість яких становить або перевищує 200 тис. грн, робіт, вартість яких становить або перевищує 1,5 млн. грн, шляхом застосування відкритих торгів у порядку, визначеному цими особливостями, та / або шляхом використання електронного каталогу для закупівлі товару відповідно до порядку, встановленого постановою Кабінету Міністрів України від 14.09.2020 № 822 «Про затвердження Порядку формування та використання електронного каталогу», з урахуванням положень, визначених особливостями.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:  

225 000.00 коп. (двісті двадцять п`ять тис.грн. 00 коп.). Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене статистичним аналізом про використання дров твердих порід  на потреби замовника за попередній аналогічний період та згідно з діючими ринковими цінами, отриманими від потенційних постачальників комерційних пропозицій  та примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275( із змінами) та інформації що до цін на соціально значимі товари   за даними ГУ Статистики в Хмельницькій  області.

       Закупівля здійснюється згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування»(зі змінами).

        Закупівля  здійснюється для потреб опалення Білогірського ЗДО «Сонечко»  з метою забезпечення  успішного проходження опалювального сезону 2023- 2024 років.

Обґрунтування технічних, якісних характеристик.

Технічні та якісні характеристики Товару, що закуповується, повинні відповідати  ДСТУ, технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України, діючими на період постачання Товару.

Вимоги щодо якості предмета закупівлі.

Дрова паливні не колоті різних твердих порід, вологість не більше 20%, як в корі так і без неї, очищені від сучків. Повинні бути без гнилі, трухляви та сторонніх матеріалів, довжиною 200-300см.

При поставці товару повинні надаватися супровідні документи дійсні на дату поставки товару, що підтверджують його походження, якість, відповідність державним стандартам. Обсяг поставленого товару має відповідати обсягу, який зазначений у супровідних документах. Приймання товару за кількістю і якістю здійснюється представником замовника.

Учасник у складі тендерної пропозиції повинен документально підтвердити успішне проходження сертифікації їхньої діяльності на відповідність вимогам стандарту ДСТУ ISO 9001:2015 «Системи управління якістю. Вимоги» з наданням відповідного сертифікату, що має бути чинним на дату подання тендерної пропозиції.

До ціни тендерної пропозиції включаються податки і збори, обов’язкові платежі, що сплачуються або мають бути сплачені згідно з чинним законодавством, витрати на поставку товару, навантаження, інші витрати, передбачені для товару даного виду згідно з чинним законодавством та тендерною документацією.

            До розрахунку ціни тендерної пропозиції не включаються будь-які витрати, понесені учасником у процесі здійснення процедури закупівлі та витрати, пов’язані з укладенням договору. 

            Поставка (передача) товару здійснюється транспортом постачальника згідно наданих заявок замовника (при необхідності, замовник може вимагати поставку дрібними партіями). Учасник повинен надати гарантійний лист щодо забезпечення поставки товару, згідно наданих заявок замовником, а також зазначити можливість поставки дрібними партіями.

Строк поставки: до 31.08.2023 року                                    

                                      АДРЕСИ ПОСТАВКИ ТОВАРУ

№ з/п

Повна назва

К-сть

 Одини-ця ви-міру

Адреса

1

2

3

 

4

1

Білогірський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу "Сонечко"

150

м куб

Хмельницька область, Шепетівський  район, смт.Білогір’я, вул. І. Франка, 2А,

Примітка: будь-яке посилання на конкретну торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника в цій закупівлі застосовується із виразом «або еквівалент»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь