Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Міс Білогірщини - 2023

Дата: 01.08.2023 15:38
Кількість переглядів: 162

Фото без опису
 

Конкурс краси "Міс Білогірщина -2023. Незламна" пройшов 28 липня у Центрі культури і дозвілля. За право носити цей титул змагалися 8 достойних претенденток у семи конкурсах. Боротьба між учасниця відбувалася майже на рівних, але фортуна посміхнулася для наймолодшої учасниці Софії Панасюк, яка здобула 341 бал та діадему переможниці. Саме Софія Панасюк, яка приймала участь у даному конкурсі під номером 4, стала володаркою титулу "Міс Білогірщини- 2023"

Для глядачів конкурсу "Міс Білогірщини -2023" організатори підготували чимало цікавинок. Відкрив захід краси Володимир Міщук.

Фото без опису

У першому конкурсі «Візитка. Краса в імені моєму» відбувається знайомство глядачів із конкурсантками. З перших хвилин стає зрозуміло, що визначитися з тим, хто кращий з кращих буде не легко. Адже, високий рівень підготовки видно не озброєним оком.

У другому етапі "Моя ненька -Україна" учасниці показали колекцію українського національного вбрання. Дивували журі у складі Дмитра Зелінського, Андрія Огородніка, Валентина Артемчука, Інни Букевич та Анжели Дзицюк під час третього та шостого конкурсів «Мавка» та "Воїна світла.

Також дівчата дефілювали по подіуму, демонструючи красу та актуальність української хустки у конкурсі "Українська хустка -оберіг жіночої вроди"

А свої таланти та артистичні здібності презентували у конкурсі "Мій кумир". ВІд деяких перевтілень аж подих перехоплювало. Особливо запам'яталася глядачам Настя Шевчук в образі Майкла Джексона, Аріна Бондарук в образі Венздей, Богдана Атаманчук в образі Вєрки Сердючки.

У фіналі юнки були неймовірними, адже їм так пасували вечірні сукні. Здавалося, що на сцені закладу культури справжні світські діви. Кульмінаційна поява конкурсанток була феєричною. У світлі софітів дівчата були неймовірними.

Фото без опису

Генеральними спонсорами заходу стала компанія МХП в особі Віктора Корягіна, директора Західного Хабу, Юрія Федорчака, директора філії «Рідний край» ПрАТ «Зернопродукт МХП» та Благодійного фонду «МХП –Громаді» ( регіональний менеджер Людмила Баранчук. До проведення заходу долучилися та надали фінансову підтримку Сергій Іващук, генеральний директор ТОВ НВА "Перлина Поділля" та ФГ "Левада+М" ( керівник Сергій Бараболя). Організатори щиро вдячні меценатам за підтримку, адже без них проведення заходу було б не можливим.
За інформаційну підтримку щиро дякуємо редакції газети "Життя і слово" та фотографу Альоні Боголюбовій

Між конкурсною програмою глядачів розважали гості з Теофіпольщини Галина Присяжна, Анастасія Козак, дитячий зразковий колектив "Барви Поділля" Білогірської школи мистецтв (керівник Наталія Самойлович), акордеоніст Богдан Никитюк, солісти Оксана Міракян, Настя Печена, Альона Гусарчук, Анна Кушнірук, Ніна Гарилюк, Людмила Бахмацька Чудову атмосферу в залі створили ведучі Констянтин Цісар та Тарас Корольчук

У фіналі голова журі Дмитро Зелінський та регіональний менеджер БФ МХП Громаді Людмила Баранчук звернулися до дівчат з вітальним словом та вручив дівчатам подарункові сертифікати, цінні призи та букети квітів. Журі присудило дівчатам такі номінації: «Міс Ніжність» - Діна Янковська; «Міс Українська Врода» - Оля Горобець; «Міс Креативність» - Богдана Атаманчук, Міс Стиль - Уляна Юськова, Міс Грація - Ангеліна Козюк. Титул ІІ Віце Міс Білогірщини отримала Аріна Бондарук, яка, до речі, перемогла в інтернет голосуванні та, здобувши 342 голоси, отримала титул "Міс Інтернет Симпатія". І Віце –Міс обрано Настю Шевчук. Анастасія також отримала найбільше симпатій глядачів та здобула титул "Міс Глядацьких Симпатій". А ось титул «Міс Білогірщини-2023. » завоювала білогірчанка Софія Панасюк

Фото без опису

Корону фіналістка отримала від своєї попередниці Оксани Міракян, яка в минулому році стала «Міс Білогірщини-2022. Зимова Афродита»

Також, 3000 грн було передано для військовослужбовця з Білогірщини, який несе службу в 19 ОСБ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь