Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

29 серпня - День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 29.08.2023 09:08
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

Шановна громадо!

29 серпня - День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день в календарі вибраний не випадково, адже він співпадає з страшними подіями дев’ятирічної давнини, які вкарбовані в історію, як Іловайська трагедія. Окупанти, попри гарантії гуманітарного коридору для Збройних сил України, здійснили цинічний обстріл колон, під час виходу українських бійців з міста на Донеччині. Тоді, за офіційними даними загинуло 366 українських воїнів, сотні зникли безвісти.

Страшні сторінки історії написані під час АТО змінилися на ще більш криваві 24 лютого 2022 року. Той страшний ранок змінив життя кожного українця. Проте, страх та невпевненість поступово змінилися на віру в перемогу, завдяки українським захисникам, які зупинили російську орду.  Агресор отримав відсіч, проте, ціна захисту державності страшна – життя наших військових. По всій країні люди оплакують своїх Героїв, не виключення й Білогірська громада, яка щиро сумує за кожною втратою.

Сьогодні обов’язок кожного громадянина України вшанувати пам’ять загиблих військовослужбовців, завдячуючи їм ми продовжуємо жити та вірити в перемогу. Ми ніколи не забудемо їхній подвиг! Вічна пам'ять воїнам-захисникам! Щирі слова співчуття всім рідним та близьким бійців, які відчули гіркоту втрати. Герої не вмирають, поки пам’ять про них живе в наших серцях!

З повагою – Білогірський селищний голова Василь МЕЛЬНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь