A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Освітянські зустрічі в Білогірській громаді

Дата: 31.08.2023 09:25
Кількість переглядів: 155

Фото без опису

Освітянські зустрічі, напередодні нового навчального року, вже давно стали хорошою традицією в Білогірській громаді. 30 серпня 2023 року Білогірський ліцей зібрав у своїх стінах директорів, класних керівників, представників усіх навчальних закладів нашої громади, які прибули на зустріч з спільною метою - якісною організацією 2023/2024 навчального року. 

Загалом захід проходив у чотирьох локаціях. Для директорів та заступників шкіл, представників батьківської громадськості місцем дискусій став актовий зал, де присутні обговорили ряд важливих питань: як організацію освітнього процесу, булінг, забезпеченість навчальних закладів укриттями так і оптимізацію мережі освітніх закладів, нові підходи до навчання, впровадження гуртків, тощо. Заступник селищного голови Роман Муляр детально зупинився на кожному з питань, не залишилися осторонь обговорень Наталія Бараболя, Ірина Дідух, Ольга Баранчук, Надія Артемчук. Модерував дискусію член молодіжної ради Костянтин Цісар.

Фото без опису

Важливою була зустріч з асистентами вчителів, яка відбулася у другій локації. Темою обговорення стало забезпечення безпечного освітнього середовища для осіб з особливими освітніми потребами.

В третій локації, на яку були запрошені директори дитячих садочків та класні керівники, спільно з інспектором ювенальної превенції Альбіною Кішан, провідним інспектором Шепетівського РУ ГУ ДСНС Валентином Артемчуком, лікарем-хірургом КНП «Білогірська багатопрофільна лікарня» Владиславом Вишневським, психологами ЗО Мирославою Мартинюк та Юлією Гресь відбулося обговорення важливості дотримання основних правил техніки безпеки та забезпечення комфорту здобувачам освіти.

Фото без опису

Досить інформативною вийшла зустріч педагогів-організаторів, для яких була підготовлена четверта локація. Основний акцент під час бесіди був зроблений на формування цінностей, ставлення та переконання, адже саме від сучасного покоління буде залежати майбутнє країни. А тому дуже важливо, щоб кожен випускник шкіл нашої громади в першу чергу був особистістю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь