Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Міжнародний день осіб похилого віку в Білогірському будинку-інтернаті

Дата: 04.10.2023 15:48
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Повага до людей похилого віку завжди являлася показником гуманності суспільства. Допомога літнім особам, їх підтримка - обов'язок усіх громадян, адже молодість швидко збігає, і немає нічого страшнішого ніж залишитися без уваги й турботи у похилі літа. 

Сьогодні, з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку, який відзначався в неділю, до місцевого будинку-інтернату завітали артисти білогірського Центру культури та дозвілля. Сказати, що мешканці закладу були щасливі подарунку, не сказати нічого. Патріотичний репертуар та номери місцевих виконавців дозволили присутнім на деякий час забутись про тривоги та негаразди, а щирі посмішки стали головним показником вдалого виступу колективу ЦКіД.

Фото без опису

Приємно були вражені побаченим і внутрішньо-переміщені особи, для яких Білогірський будинок-інтернат для людей похилого віку та осіб з інвалідністю став прихистком. Рятуючись від війни, в нашій громаді нову домівку знайшли 12 літніх людей з чотирьох областей України: Донецької, Луганської, Харківської та Запорізької.  

З словами вдячності до присутніх звернулися керуюча справами виконавчого комітету Юлія Панасюк та директорка КУ "Центр надання соціальних послуг" Зоя Басок, які відзначили роль ветеранів в розбудові нашого краю та побажали їм здоров'я, турботи та повернення миру на українські території. Лунали слова подяки і в адрес працівників закладу, які несуть дійсно благородну місію, роблячи все зі своєї сторони, щоб забезпечити комфортне життя мешканцям будинку-інтернату.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь