Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Концерт до Міжнародного дня музики у виконанні вихованців Білогірської школи мистецтв

Дата: 03.10.2023 18:51
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

Музика завжди відігравала надзвичайно важливу роль у житті людей. Вона об'єднує, надихає, сприяє емоційному розвантаженню, що в умовах сьогодення надважливо. Музика завжди була й залишатиметься культурним ідентифікатором, адже, ніщо так добре не підкреслює наші звичаї та традиції, як мелодії, знайомі з дитинства. 

Приємно усвідомлювати, що попри стрімкий розвиток інформаційних технологій та комп'ютеризації, в нашій громаді багато сучасної молоді, яка свій вільний час проводить не лише за гаджетами, а й творчо зростаючи. Сьогоднішній концерт до Міжнародного дня музики організований Білогірською школою мистецтв вкотре продемонстрував, що Білогірщина дійсно багата на таланти.

Розпочався захід з вітальних слів директорки закладу Маргарити Баранової, зі слів вдячності нашим Героям, які боронять країну та хвилини мовчання в пам'ять полеглих воїнів. Напрочуд насичена програма концерту дозволила присутнім в залі ЦКіД отримати справжнє естетичне задоволення від побаченого. Дитячий аматорський хореографічний колектив "Барви Поділля" вражав своєю технічною майстерністю, більш юні танцювальні колективи запалювали своєю енергією та драйвом. Відвідувачі концерту затримавши подих слухали ліричне виконання композицій на фортепіано, акордеоні, гітарі, вражав своєю зіграністю інструментальний колектив. 

Фото без опису

Подібні заходи, попри військові дії в країні, дуже важливі, адже саме сучасній молоді в майбутньому відбудовувати країну. Саме від відношення нинішнього покоління до культури та звичаїв, від їх національної самосвідомості буде залежати успішність нашої країни через десятиліття. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь