A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Відкриття Класу безпеки в Білогірському ліцеї

Дата: 18.10.2023 17:02
Кількість переглядів: 153

Фото без опису

В умовах сьогодення, коли російська агресія змінила життя та пріоритети кожного, вивчення правил безпеки життєдіяльності стало надзвичайно важливим та актуальним процесом. Реалії сучасного життя страшні: загроза існує скрізь, незалежно від того наскільки близько зона ведення бойових дій. Більше того, навіть у мирні часи ніхто не застрахований від пожежі, дорожньо-транспортної пригоди, ситуацій надзвичайного характеру, а тому, подібні знання на вагу золота. 

Протягом 2023 року в нашій країні активно впроваджується проєкт «Класи безпеки». Це навчально-методичні кабінети, які створюються для поглибленого вивчення дітьми основ правил пожежної безпеки, мінної безпеки та безпеки життєдіяльності в цілому. Заняття в таких класах будуються за принципом інтерактивних методів навчання з урахуванням вікових категорій.
Фото без опису

Приємно відзначити, що сьогодні в нашій громаді було відкрито вже другий подібний клас. Естафету Залузького ліцею, який став першопрохідцем, прийняв Білогірський ліцей. Вступне слово перед присутніми взяла директорка закладу Ірина Дідух, яка відзначила роль та значення нового кабінету в освітньому процесі. Цікаву екскурсію відвідувачам по куточкам безпеки провели учениці закладу, які детально зупинилися на кожній з локацій. Про плани на майбутнє та сучасні виклики з присутніми вів мову Білогірський селищний голова Василь Мельник. Хорошу технічну оснащеність та умови Класу безпеки відзначили заступник начальника Шепетівського районного управління ГУ ДСНС України Петро Процюк та начальник сектору поліцейської діяльності №1 Шепетівського районного управління поліції Олександр Дорош. Залишилися приємно вражені побаченим і директори закладів освіти громади, які відвідали сьогоднішній захід.

Корисне та інформативне заняття провели зі школярами Білогірського ліцею провідний інспектор Шепетівського районного управління ГУ ДСНС України в Хмельницькій області Валентин Артемчук та інспектор ювенальної превенції Альбіна Кішан. Не менш цікаво було й на шкільному дворі, де всі охочі учні мали можливість познайомитися пожежною та поліцейською технікою, амуніцією, обладнанням.  

На завершення хотілося б відзначити традиційних спонсорів, без яких втілити даний проєкт було б проблематично. Окрім коштів з бюджету селищної ради, які були витрачені на поточний ремонт кабінету, не залишилися осторонь ТОВ НВА «Перлина Поділля» в особі Сергія Іващука, директор Західного хабу МХП Віктор Корягін, регіональний менеджер БФ «МХП-Громаді» Людмила Баранчук, ФГ «Озера» в особі Сергія Дем’янюка, ФГ «Вільний селянин» в особі Кашперук Аліни. Також не можна не відзначити місцеві сектор поліцейської діяльності та пожежно-рятувальну частину за надану методично-практичну допомогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь