Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Відбулася зустріч з представниками учнівського самоврядування

Дата: 01.11.2023 16:17
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

Майбутнє нашої країни, її розвиток та здобутки багато в чому залежать від сучасної молоді. Сучасні старшокласники – це сформовані особистості зі своїм поглядом на життя, своїм розумінням процесів та чітко вираженою громадянською позицією.  Якісний освітній процес формує майбутніх лідерів, і дуже важливо, щоб кожен з учнів вже сьогодні був дотичний до змін в навчанні, до покращення умов в закладі, адже, кому, як не здобувачам освіти, найкраще відомо про проблеми в їх школах, чи потребу в тих чи інших речах?

З метою покращення комунікації, для співпраці з молоддю та обговорення освітніх проблем і способів їх вирішення, сьогодні в Білогірській селищній раді відбулася перша зустріч селищного голови Василя Мельника з представниками учнівського самоврядування та педагогами-організаторами шкіл нашої громади. Окрім знайомства й ознайомлення гостей зустрічі з принципами функціонування місцевого самоврядування, кожен з лідерів громадської думки своєї школи отримав можливість поставити власні запитання селищному голові та керівникам структурних підрозділів, на які отримав вичерпні відповіді. Втім, попри дискусії та відверту розмову головним під час зустрічі стало оголошення конкурсу для представників учнівського самоврядування на написання кращого проєкту, який буде спрямований на поліпшення умов у тому чи іншому навчальному закладі. Крім підтримки та супроводу в написанні проєкту зі сторони працівників селищної ради три переможці отримають фінансування на його реалізацію.

На завершення, всі учасники відвідали відкритий цієї осені освітній простір, який вже став не тільки незамінним місцем для проведення тренінгів, відкритих уроків, зустрічей у Білогірській громаді, а й просто улюбленою локацією для молоді, яка вміє з користю проводити вільний час.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь