Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Оголошується проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Білогірської селищної ради

Дата: 14.11.2023 11:52
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу: виконавчий комітет Білогірської селищної ради: 30200, Хмельницька область, Шепетівський район, смт. Білогірʼя, вул. Шевченка, 44

Підстава для проведення конкурсу:  Закон України «Про  управління відходами», Постанова Кабінету Міністрів України від 25.08.2023 року № 918 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів»,  рішення виконавчого комітету Білогірської  селищної ради   від 10.11.2023 року № 151 «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Білогірської  селищної ради».

Місце і час проведення конкурсу:  Малий зал,  Білогірська селищна рада, смт. Білогір'я, Шепетівський район Хмельницької області  15 грудня 2023 року о 10:00 год.

Прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення твердих побутових відходів:  Малішевська Інна Миколаївна, начальник відділу містобудування, 
архітектури та житлово-комунального господарства, заступник голови  комісії
+380982491155. 

Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:  Особисто або поштою за адресою: 30200, Хмельницька область, Шепетівський район, смт. Білогірʼя, вул. Шевченка, 44  до 17 години 14 грудня  2023 року.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу: 

Наявність в учасника достатньої кількості спеціально обладнаних транспортних засобів для збирання та перевезення побутових відходів .

Можливість здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту спеціально обладнаних транспортних засобів.

Вартість надання послуг з вивезення побутових відходів.

Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів: в межах населених пунктів Білогірської  селищної ради.

Перелік розміщених у зазначених межах об'єктів утворення побутових відходів:  житлові будинки, підприємства, установи, організації на території громади.

Середня відстань до об'єктів поводження з відходами та їх  місцезнаходження:  середній  кілометраж становить 20 км.

Характеристика об'єктів утворення побутових відходів за джерелами їх утворення:
•    багатоквартирні житлові будинки;
•    одноквартирні житлові будинки;
•    підприємства, установи та організації.

Характеристика, включаючи потужність, та місцезнаходження об'єктів поводження з побутовими відходами  – побутові відходи вивозяться на сміттєзвалище.

Пропозиція конкурсних торгів запечатується в одному конверті, який у місцях склеювання повинен містити відбитки печатки учасника процедури закупівлі. На конверті повинно бути зазначено «На конкурс»,  місцезнаходження організатора конкурсу, повне найменування  учасника конкурсу, його місцезнаходження, ідентифікаційний код за ЄДРПОУ, номери контактних телефонів; 

Розмір плати за участь у конкурсі: не передбачено.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь