Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

Конкурс з підтримки учнівського самоврядування та лідерських ініціатив «Моя школа – моя справа»

Дата: 17.11.2023 16:40
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

Ми живемо в непростий час, який вимагає не лише патріотизму, громадянської позиції, а й появи лідерів нової формації. Людей компетентних, з критичним мисленням, з умінням мислити неординарно та бажанням брати відповідальність на себе, змінюватися, розвиватися заради майбутніх успіхів та процвітання нашої держави. 

Саме від сучасної молоді залежить майбутнє України. Дуже важливо, щоб зі шкільних років кожен розумів просту істину: лише докладаючи зусиль можна досягнути результату. Змінювати навколишнє середовище на краще простіше, ніж здається, головне - бажання. Власне, з цією метою: надати можливість молоді нашої громади проявити себе, власними зусиллями зробити свій внесок в розвиток навчального закладу 1 грудня було оголошено конкурс з підтримки учнівського самоврядування та лідерських ініціатив «Моя школа – моя справа». 

Фото без опису

Сьогодні в місцевому освітньому просторі відбулася презентація проєктів учасників. Одинадцять шкіл громади підготували для конкурсу двадцять один проєкт, кращі з яких у підсумку отримають фінансування з місцевого бюджету на їх реалізацію. Кожен з лідерів учнівського самоврядування презентував своє бачення змін, які його заклад бажає втілити в майбутньому. Попри хвилювання учасників, загалом, захід пройшов успішно. Білогірський селищний голова Василь Мельник та начальник відділу освіти, туризму, молоді та спорту Ольга Баранчук відзначили старання усіх, не забувши, проте, вказати на моменти, які в майбутньому слід доопрацювати. Ім’я переможця конкурсу, які і інші призові місця, буде оголошено згодом після обговорення та прийняття рішення конкурсною комісією.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь