Білогірська селищна рада - територіальна громада
Хмельницька область

В місцевому ДЮСШ з’явився сучасний тренажерний зал

Дата: 17.11.2023 17:05
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

"В здоровому тілі – здоровий дух" – вислів відомий з часів стародавнього Риму не втрачає актуальності й через тисячоліття. Ведення активного способу життя зміцнює здоров’я, особливо корисні спортивні вправи для молоді. Реалії сучасного життя такі, що з кожним роком все більше вільного часу діти проводять в мережі інтернет, в соціальних мережах, викресливши зі свого життя спорт. Як результат, слабкий імунітет та постійні хвороби. 

Звісно, досить часто однією з причин, чому вибір молоді зупиняється на віртуальному світі є відсутність умов для занять спортом. Відтепер для нашої громади подібне виправдання не актуальне. Завдяки перемозі проєкту «Золото Білогірського замку» місцевої ДЮСШ, яка приймала участь в грантовому конкурсі «Час діяти, Україно!» від благодійного фонду «МХП-Громаді» був отриманий грант на придбання спортивних тренажерів, що у співфінансувані з Білогірською селищною радою дало змогу створити сучасний тренажерний зал для молоді  громади.   

Сьогодні в оновленому тренажерному залі відбулося перше заняття місцевих школярів, які, без сумніву, залишилися задоволені створеними умовами та можливостями залу. Регіональний менеджер "Благодійного фонду МХП-Громаді» Людмила Баранчук привітала присутніх з появою ще однієї корисної локації для білогірчан та передала директору ДЮСШ Сергію Швецю сертифікат переможця. Білогірський селищний голова Василь Мельник долучився до привітань та висловив надію на подальшу співпрацю з фондом, яка дозволить зробити нашу громаду ще більш комфортною для життя. Начальник відділу освіти, туризму, молоді та спорту Ольга Баранчук у своєму звернені до присутніх відзначила роль, яку відіграє спорт та закликала молодь до активних відвідин тренажерного залу, що без сумніву дасть результат в майбутньому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь